Monty Metzger: "Kripto para yatırımı yapmak için en doğru zaman"

Monty Metzger:

Sizlere daha önce 21 Kasım 2018 tarihinde Londra'da Blockchain Venture Summit konferansımızı düzenleyeceğimizi aktarmıştık. Londra’da, şehrin en gözde mekanlarından biri olan 8 Northumberland‘de düzenlediğimiz Blockchain Venture Summit, tüm hızıyla başladı.

Blockchain Venture Summit konferansımızın konuşmacıları arasında yer alan LCX CEO'su Monty Metzger, "Cracking the Crypto Code: The Next Growth Wave Driven by Institutional Investors" sunumu ile LCX ve kripto para ekosistemi ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

"Blockchain kalıcı olacak"

Kripto para konusunda yatırım yapmaya başlamak için oldukça iyi bir zaman olduğunun altını çizen Monty Metzger, önümüzdeki 5 yıl içinde herkesin blockchain teknolojisinin yükseleceğine inandığını belirtti. Blockchain teknolojisinin kalıcı olacağının da altını çizen Monty Metzger, sadece yatırımcı olmadığını LCX CEO'su olarak girişimci koltuğuna oturduğunu da belirtti.

İlk etapta blockchain pazarını hafife aldığını ve blockchain ile kripto paralar arasındaki bağlantıyı tam olarak kavrayamadığını dile getiren Metzger, blockchain ekosisteminin halen gelişmekte olduğunun da altını çizdi. Blockchainin para aklama, yasa dışı para transferi ve dolandırıcılık gibi sorunlar teşkil ettiğini de sözlerine ekleyen Metzger, blockchain teknolojisi için güvenliğin oldukça önemli olduğunu da belirtti. Sahnede en dikkat çeken söz ise Metzger'in kripto para yatırımı yapmak için en doğru zaman olduğunu açıklaması oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.