Hepsiburada'nın CTO'su Gürkan Coşkuner'le Webrazzi Developer 2018'de konuştuk

Yazılıma dair birçok konuyu ele aldığımız Webrazzi Developer 2018, dün Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşti.

Türkiye'de yazılım üretmekten yazılım mimarisine, blockchain'den kariyer olarak yazılım geliştiriciliğine kadar birçok konuyu konuştuğumuz Webrazzi Developer 2018, dün Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşti.

Konferansta "Challenges of developers in product teams - transformation at scale" isimli panelde, üretim ekiplerinde yazılımcıların yaşadığı zorluklardan bahseden Hepsiburada'nın CTO'su Gürkan Coşkuner'i konferans arasında yakaladık. Coşkuner, merak edilenleri ve konferans hakkındaki düşüncelerini Webrazzi okuyucularıyla paylaştı.

Gürkan Coşkuner'le yaptığımız röportajı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz ama ondan önce Hepsiburada'nın 22 Kasım Perşembe akşamı gerçekleştirilecek Efsane Cuma hedefinden bahsedelim.

Hepsiburada, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Efsane Cuma” gününde 15 bin iş ortağıyla birlikte, 1 günde 45 günlük ticaret hacmine ulaşmayı hedefliyor. 30’dan fazla kategori ve 17 milyon ürün çeşidiyle ayda 85 milyon ziyarete ev sahipliği yapan Hepsiburada, 22 Kasım Perşembe günü, saat 20:00’da başlayacak Efsane Cuma ile geçen yıl gerçekleştirdiği ticaret hacmini, bu sene 15 bin iş ortağıyla birlikte artırmayı planlıyor. Efsane Cuma alışverişlerinin yüzde 60’ının Anadolu’dan yapılması bekleniyor. Efsane Cuma günü 20 milyondan fazla ziyarete ev sahipliği yapacak platformda kullanıcılar, giyimden kozmetiğe, beyaz eşyadan oto lastiğine kadar birçok ürünü temin edebilecekler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.