Ekiplerin e-posta kullanımını değiştirebilecek yeni girişim: Loop

Ekiplerin e-posta kullanımını değiştirebilecek yeni girişim: Loop

Şirketler her şeyi e-posta kullanarak çözmeye çalışanlar ve üretkenliği artırmak amacıyla farklı araçlar kullananlar diye ikiye ayrılıyor. Alışkanlıklarını değiştirmek istemeyen şirketler Gmail ve Outlook ekranlarında kaybolurken, Slack, Trello ve benzeri araçlar kullananlar daha organize ve hızlı olabiliyor.

Ekibiniz ile kolayca yazışarak (hayır şahsi Whatsapp mesajları sayılmıyor) çözebileceğiniz bir işi e-posta ile çözmek gerçekten ciddi bir zaman kaybı ve herkesin "önemli" işlerinin gecikmesine neden oluyor. O kadar çok "yeni" mail arasında hangisi önemli karar vermek kolay olmasa gerek...

Loop, e-posta alışkanlığını değiştirmeden farklı bir deneyim sunan bir girişim olarak karşımıza çıkıyor. Loop, e-posta kutunuzu tanımladığınız bir üretkenlik uygulaması ve ekiplerinizi belirlediğiniz zaman sizi her konuda e-posta göndermekten kurtaran bir yapıya sahip.

Ekipler arasında onlarca mail gidip gelirken Loop bunu kişi ve takım odaklı olarak sizin için otomatik olarak organize ediyor ve hayatınız bu adımdan sonra kolaylaşmaya başlıyor. Bir konuyu 10 kişilik bir mail grubunda tartışmak yerine Loop özel bir sohbet imkanı sunuyor ve sistem aracılığıyla tüm görüşmelerinizi sohbet hızında halledebiliyorsunuz. Bu sayede posta kutunuzda gereksiz oluşacak "yeni ileti" sorununu ortadan kaldırıyor, daha organize ve hızlı bir şekilde iletişiminizi sürdürebiliyorsunuz. Tüm sohbetleriniz, e-postalarınız ve tabi ki ekleriniz organize bir şekilde sistemde yer aldığı için herhangi bir kayıp ve yanlış anlaşılmanın da önüne geçmiş oluyorsunuz.

Alıştığımız üretkenlik araçlarından oldukça farklı bir şekilde, farklı bir platforma geçmeden e-posta yönetimini kullanan bu araç ekipler için oldukça faydalı olabilir.

Mac, Windows ve iOS uygulamaları şu anda hazır olan Loop yakın zamanda Android uygulamasını da yayına alacak. Şimdilik demo talebi ile uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.