Oyuncular için yerli sosyal ağ: Rush

2017 yılının Şubat ayında kurulan Rush, bilgisayar oyuncularının oyun oynayacakları zaman kendilerine en uygun takım arkadaşını bulmalarını sağlamayı hedefliyor.
Oyuncular için yerli sosyal ağ: Rush

Oyunculara özel bir sosyal medya platformu olarak karşımıza çıkan Rush, Mahmut Kurt, Doğukan Nurbige ve Cankat Demir tarafından kuruldu. 2017 yılının Şubat ayında kurulan Rush, bilgisayar oyuncularının oyun oynayacakları zaman kendilerine en uygun takım arkadaşını bulmalarını sağlamayı hedefliyor.

Sadece iOS platformu için mevcut

Toplamda 5 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Rush, Haziran ayından bu yana geliştiriliyor ve dün itibariyle iOS platformunda ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. Oyuncuların ve oyun tutkunlarının bir araya gelerek kendi sosyal ağlarını kurdukları bir platform olan Rush, oyuncuların lobiler kurmasına olanak sağlıyor.

Kendi profillerini oluşturarak lobiler kuran oyuncular, istedikleri kriterlere göre en doğru takım arkadaşını bulabilecekler. İlk versiyonda bulunmayan Arama, Haftanın Enleri ve paylaşım yapma özellikleri önümüzdeki aylarda kullanıma sunacak olan Rush, önemli bir güncelleme alacak.

Apple Store’da yayınlandıktan hemen sonra en popüler 200 sosyal ağ uygulaması arasına da giren Rush, özellikle League of Legends oyununa odaklanan Playz platformu ile rakip durumda. Tüm oyunları kapsaması ve sosyal medya özelliğinin yanında kullanıcılarına kendi oyun ağlarını kurma imkanı vermesi ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Rush, sponsorluklar, marka sayfaları ve coin sistemi üzerinden gelir elde edecek.

Uygulamanın ikinci versiyonunda kullanıma sunulacak olan coin sistemi, kullanıcılar tarafından lobi açmak için kullanılacak. Şu an için iOS platformunda bulunan Rush'ın önümüzdeki dönemlerde Android platformunda kullanıma sunulacağını da ekleyelim.

Dilerseniz Türk oyun pazarında önemli bir yer edinmeyi hedefleyen Rush uygulamasını iOS için ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.