Haziran'da Türkiye'de hizmete başlayan Glovo'nun 3 aylık verileri

Haziran'da Türkiye'de hizmete başlayan Glovo'nun 3 aylık verileri

Haziran ayında Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Glovo, Türkiye pazarındaki faaliyet verilerini paylaştı. İstanbul’da üç ay içinde 20 binin üzerinde ürün teslim eden Glovo, 50 binden fazla kullanıcı tarafından indirildi.  300’den fazla satıcı da uygulama üzerinden teslimat hizmeti sundu.

Yemekten market alışverişine, kişisel bakımdan hediyelik eşyaya kadar geniş bir ürün gamına sahip olan Glovo, ne istersen seçeneğinde ise kullanıcıların ofiste ya da evde unuttukları eşyaları onlara 30 dakikadan az bir süre içinde getiriyor.

Türkiye’nin Glovo için önemli bir pazar olduğunu dile getiren Glovo Türkiye Genel Müdürü Austin Kim ise pazar hakkındaki görüşlerini şu cümlelerle dile getirdi:

Türkiye’ye yatırım yaparak büyümemizi sürdüreceğiz. Haziran ayından bu yana elde ettiğimiz veriler de bize çok doğru bir yatırım yaptığımızı gösteriyor. Türk halkı kapıya teslimatı çok sevdi ve Glovo olarak biz de bu pazarda en iyi hizmeti sunmak için var olacağız. Faaliyetlerimize İstanbul’dan başladık. İlk aşamada tüm İstanbul’u kapsamayı ve Ankara, İzmir gibi nüfusu yüksek illere yayılmayı hedefliyoruz.

Glovo nasıl çalışıyor? 

Uygulamayı indirip sisteme üye olduğunuzda, uygulamanın konum bilgilerinize erişmesine izin veriyorsunuz.Bu adımın ardından  size en yakın restoranları, marketleri sistemde görebiliyor, talep ettiğiniz ürünü ve ödeme yönteminizi seçerek kolayca sipariş verebiliyorsunuz. Sipariş verdikten sonra ise uygulama üzerinden canlı olarak siparişinizin nerede olduğunu takip etmeniz mümkün. Glovo’nun kuryeleri siparişinizi belirlediğiniz adrese 30 dakikadan kısa bir süre içinde getiriyor.

Bu arada platforma üye olan markalar arasında McDonalds, Burger King, KFC, Pizza Hut, Popeyes, Carls Jr, Bereket Döner, Taco Department, Green Salads, Frango, Pidem, Köşk Burger, Chinese & Sushi Express ve Petra Roasting Co. 'nun da yer aldığını belirtelim.

Glovo şimdilik Acıbadem, Arnavutköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Göztepe, Hacıosman, Kadıköy, Karaköy, Maslak ve Şişli semtlerinde hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.