GoPro HERO 7 resmi olarak tanıtıldı

Aksiyon kamerası denince akla gelen ilk markalardan olan GoPro, yeni kamera ailesi HERO 7'yi tanıttı. Yeni seride Black, Silver ve White olmak üzere üç farklı model bulunuyor.
GoPro HERO 7 resmi olarak tanıtıldı

GoPro yeni aksiyon kamera serisini resmi olarak tanıttı. Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce bir Reddit kullanıcısı GoPro HERO 7 ailesini sızdırmıştı. Bu sızıntı haberler, bugün GoPro'nun resmi sitesinin yenilenmesiyle birlikte doğrulanmış oldu. GoPro, HERO 7 ailesini resmi olarak tanıttı.

GoPro yeni piyasaya sunduğu HERO 7 serisinde üç farklı modele yer vermiş. Ailenin yeni üyeleri Black, Silver ve White olarak anılacak. Bu serinin en iyi ürünü şüphesiz ki Black, White ise en basit model olarak karşımıza çıkıyor.

HERO 7 Black ne vadediyor?

GoPro HERO 7 Black versiyonunun en önemli özelliği HyperSmooth Video adı verilen özellik. Bu özellik sayesinde görüntü sabitleme sensörü teknolojisi oldukça ileri boyuta taşımış. GoPro'yu kullandığınız her an sanki kamerayı gimbal aracılığıyla kullanırmışcasına yumuşak görüntüler ve hareketler elde ediyorsunuz. Aksiyon kameralarının en önemli sıkıtısı titreşim engelleme de bununla birlikte bambaşka bir boyuta taşınmış.

Bunun yanında GoPro HERO 7 Black, 4K kalitesinde 60 fps videolar çekebiliyor. 8x slow motion video çekimine de destek veren Black, profesyonel çekimlerde dahi kullanılabilecek kalitede. Live Streaming desteği de bulunan HERO 7 Black'i telefonunuza bağlayarak örneğin Facebook aracılığıyla hemen canlı yayına geçebilmeniz mümkün olacak. Bu anlamda da HERO 7 Black, canlı yayın yapmayı tercih eden pek çok sporcu tarafından da tercih edilebilir. 7 Black ayrıca 12MP çözünürlükte ve SuperPhoto olarak adlandırılan bir teknikle daha canlı renklerde HDR fotoğraflar çekebilecek.

HERO 7 ailesinin her üyesi 10 metreye kadar su geçirmez olarak tasarlanmış. Hepsi sesle kontrol edilebilen dokunmatik ekranlı modeller. Serinin en basit modeli White ise bazı özelliklerden yoksun. White modelinin GPS özelliği bulunmuyor.

Gelelim fiyatlara. HERO 7 Black modelinin fiyatı 429.99 € olarak belirlenmiş. HyperSmooth Video ve Live Streaming özellikleri bulunmayan Silver modeli ise 329.99 €'dan satılacak. HERO 7 ailesinin giriş modeli White ise 219.99 €'luk fiyat etiketine sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.