GoPro Hero 7 ailesi ortaya çıktı

GoPro'nun yeni modeli olan GoPro Hero 7, tanıtımından önce sızdırıldı Eylül ayında tanıtılması beklenen GoPro Hero 7'nin sızdırılan görselleri dün Reddit'te ortaya çıktı.
GoPro Hero 7 ailesi ortaya çıktı

Aksiyon kamerası denince akla gelen ilk firmalardan olan GoPro, yeni modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında GoPro Hero 6 Black modelini tanıtan GoPro'nun yeni modeli olan GoPro Hero 7, tanıtımından önce sızdırıldı. Resmi olarak Eylül ayında tanıtılması beklenen GoPro Hero 7'nin sızdırılan görselleri dün Reddit'te ortaya çıktı.

3 farklı model ile geliyor

White, Black ve Silver olmak üzere 3 farklı modelden oluşacak olan GoPro Hero 7 ailesi, her modelde farklı özellikler sunacak. Örneğin ailenin en pahalı üyesi olması beklenen Black modelinin ön kısmında küçük bir ekran bulunuyor. Tıpkı Hero 6 ailesi gibi suya dayanıklı da olacak olan GoPro Hero 7 modelleri, 10 metreye kadar su geçirmeyecek.

GoPro Hero 7 ailesinin bir diğer özelliği ise görüntü sabitleme. Başarılı bir görüntü sabitleme teknolojisi vadeden GoPro Hero 7 modelleri, gimbal benzeri bir görüntü sabitleme deneyimi sunacak. Modellerin teknik özellikleri veya kamera kaliteleri konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yıl tanıtılan Hero 6 modeli 4K 60 Fps video çekebiliyordu.

Modellerin fiyatları hakkında da henüz bir bilgi bulunmuyor. Fakat eski GoPro Hero aileleri düşünüldüğünde GoPro Hero 7 Black modelinin en pahalı, White modelinin ise en ucuzu model olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.