LINE sahibi olduğu kripto para borsası üzerinden kendine ait token satışına hazırlanıyor

LINE sahibi olduğu kripto para borsası üzerinden kendine ait token satışına hazırlanıyor

LINE, kendi blockchain ağı altında, ilk kripto para birimini hayata geçireceğini duyurdu. LINK adı verilecek olan token yakın zamanda piyasaya sürülecek. Açıklama, şirketin LINK zinciri için oluşturduğu genesis bloğunun yaklaşık bir hafta önce oluşturulduğunu doğrulaması üzerine duyuruldu.

Gelelim detaylara LINE, kademeli olarak toplam 1 milyar LINK token'ı çıkarmayı hedefliyor ve 800 milyonu satışa sunulacak. Yapılan açıklamaya göre geri kalanı şirketin rezervleri tarafından tutulacak. Açıklamada aynı zamanda LINE’ın LINK tokenlerini, LINK Blockchain Ağı dışında kurduğu dağınık uygulamalara (dApp) katılım için bir teşvik olarak kullanmak istediğini belirtti.

Eylül ayı içerisinde BITBOX kripto para borsası aracılığıyla LINK satın alınabilecek. LINK'in Whitepaper'ını buradan inceleyebilirsiniz.

LINE'ın bir diğer kripto para yatırımı BITBOX

Kripto alanında yeni bir girişim olan BITBOX, bir kripto para borsası olarak hala tam lisans almaya çalışıyor. Bununla birlikte, LINK dışındaki diğer dijital değerlere de erişimden yararlanabilmeleri için kullanıcılara özel avantajlar sunma yolunda ilerlemekte. Plus kullanıcılar, önümüzdeki aydan itibaren BITBOX takasında LINK alımı satımı yapabilecekler.

İlk halka açık şirket olarak kendi özel Blockchain platformunu geliştiren LINE, platformda dApp'lerin kurulmasını teşvik etmek için LINK'i kullanmaya çalışmasıyla birlikte rekor kırdı.

Ayrıca, LINE'ın yapı altyapısı ve büyük ölçekli ağlardaki geniş tecrübesi sayesinde LINK zincirinin minimum bekleme süreleriyle stabil olması bekleniyor. Japonya'da yaşayanlar, ağın sağlayacağı farklı dApp hizmetlerinde daha fazla faaliyet teşvik etmek için LINK'de puanlara sahip olacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.