Apple bugün düzenleyeceği etkinlikte neler tanıtacak?

Apple bugün düzenleyeceği etkinlikte neler tanıtacak?

Apple, Ağustos ayının son günlerinde 12 Eylül tarihinde yeni iPhone modellerini tanıtacağını duyurmuştu. Uzun zamandır merakla beklenen gün geldi çattı Apple'ın yeni ürünlerini tanıtacağı etkinlik Türkiye saati ile 20.00'da başlayacak. Etkinliğin ana konusu iPhone modelleri olsa da Apple'ın başka ürünler tanıtmaya hazırlandığını da belirtelim. Bu haberimizde akşam düzenlenecek olan etkinlikte karşımıza hangi ürünlerin çıkabileceğine yakından bakacağız.

iPhone Xs

Etkinliğin en önemli ürünü olması beklenen iPhone Xs, geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan iPhone X modelinin yenilenmiş bir versiyonu olacak. Yeni özellikler de kazanması beklenen iPhone Xs'in tıpkı iPhone X modeli gibi 5,8 inçlik bir ekran ile karşımıza çıkması bekleniyor.

iPhone Xs Max

iPhone Xs ailesinin en büyük üyesi olacak olan iPhone Xs Max, 6,5 inçlik oldukça büyük bir ekran ile karşımıza çıkması bekleniyor. Kıyaslamak gerekirse akıllı telefon pazarının en büyük ekranlı modellerinden biri olan Samsung Galaxy Note 9 6,4 inç büyüklüğünde.

iPhone Xr

Ailenin diğer üyeleri ile kıyaslandığında uygun fiyatlı bir model olması beklenen iPhone Xr, 6,1 inçlik LCD ekran ile karşımıza çıkacak. Tanıtılacak olan 3 modelin de geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone X modeli ile benzer tasarımlara sahip olacaklarını da ekleyelim.

Apple Watch Series 4

31 Ağustos tarihinde Apple Watch Series 4'ün görsellerinin sızdırıldığını sizlere aktarmıştık. Önceki modeller ile kıyaslandığında yüzde 15 oranında daha büyük bir ekrana sahip olması beklenen Apple Watch Series 4 bugün tanıtılabilecek ürünler arasında yer alıyor.

AirPods 2

İlk olarak 2016 yılında tanıtılan Apple'ın kablosuz kulaklığı olan AirPods'un ikinci jenerasyonun tanıtılacağı uzun zamandır konuşuluyordu. AirPods 2'nin gelişmiş bir Siri desteği, yeni bir kablosuz çip ve suya karşı dayanıklılık gibi özelliklerle karşımıza çıkması bekleniyor.

AirPower

Tanıtılması değil ama satışa çıkması beklenen ürünlerden biri olan AirPower, hatırlatmak gerekirse ilk olarak geçtiğimiz yılın Eylül ayında düzenlenen bir etkinlikte tanıtılmıştı. Apple'ın kablosuz şarj pedi olan AirPower, hem iPhone hem Apple Watch hem de AirPods'ları aynı anda şarj edebiliyor.

Bu akşam düzenlenecek olan etkinlikte yukarıdaki ürünlerin tanıtılması bekleniyor fakat karşımıza sürprizler de çıkabilir. Uygun fiyatlı Macbook veya yeni bir iPad modeli de etkinlikte tanıtılabilir. 20.00 itibariyle tüm gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.