AirPods'un ikinci jenerasyonu yeni özellikler ile karşımıza çıkacak

AirPods'un ikinci jenerasyonu yeni özellikler ile karşımıza çıkacak

İlk olarak 2016 yılının Eylül ayında karşımıza çıkan Apple'ın kablosuz kulaklığı AirPods, yeni versiyonu ile yeni özellikler kazanacak gibi görünüyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre AirPods'un ikinci jenerasyonu 2018 yılında tanıtılacak. Bloomberg'in haberine göre AirPods 2, gelişmiş bir Siri desteğine sahip olacak.

Siri desteği, suya karşı dayanıklılık ve daha fazlası

AirPods'da çift dokunma ile kullanılabilen Siri, AirPods 2 ile sesle uyandırma özelliğine sahip olacak. Kısacası AirPods'un yeni versiyonunda "Hey Siri" diyerek Siri'yi uyandırmak mümkün olacak. Gelişmiş Siri desteğinin yanı geliştirilmiş yeni bir kablosuz çip ile gelecek olan AirPods 2, gelen haberlere göre suya karşı dayanıklı da olacak.

Hatırlatmak gerekirse AirPods, W1 çipi ile kullanıma sunulmuştu. Geçtiğimiz yıl ise Apple Watch ile birlikte W2 çipini duyuran Apple, AirPods'un ikinci versiyonunda W2 veya yeni geliştirilen bir çip kullanmayı tercih edebilir. AirPods 2'nin tamamen su geçirmez yapıda olmayacağını da ekleyelim.

Suya karşı dayanıklı olacak olan AirPods 2, yağmur, su sıçramaları ve tere karşı korunaklı olacak. Kısacası suya karşı dayanıklılık, gelişmiş Siri desteği ve yeni kablosuz çip ile güçlenecek olan AirPods 2 modeli 208 yılında karşımıza çıkacak. AirPods 2 ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.