DMEXCO 2018'de reklam sunucusu ve takibi odağına alan 7 girişim

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla yerinde takip ettiğimiz DMEXCO 2018 etkinliğinde yer alan, reklam sunucusu ve takibi odağına alan 7 girişimi inceledik.
DMEXCO 2018'de reklam sunucusu ve takibi odağına alan 7 girişim

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla yerinde takip ettiğimiz DMEXCO 2018 etkinliği, Almanya'nın Köln şehrinde 12 ve 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Dijital pazarlamaya dair merak edilenlerin gündemde olduğu etkinlikte, sizler için reklam sunucusu ve takibi odağına alan DMEXCO katılımcısı 7 girişimi inceledik.

Etkinlikte "Start-up Village" kapsamında sahne alan girişimler için sizi aşağıya alalım.

1- Ad-Lib Digital

Londra merkezli girişim Ad-Lib, çok sayıda reklamı manuel olarak oluşturmak yerine tüm süreci otomatikleştiriyor. Çok sayıda varlığa sahip olan Ad-Lib algoritması, öğrenmeyi ve optimize etmeyi sağlayan, görünür başarıyı artıran bir özellik sunuyor. Gerçek zamanlı özelleştirilmiş reklamları etkinleştirmek için harici veri kaynakları ve müşteri özet akışları ile entegrasyon sağlıyor. Ad-Lib'in Facebook ve DoubleClick ile partnerlik anlaşması bulunuyor.

2- Cookeypath

Madrid merkezli Cookeypath, çok kanallı pazarlama stratejilerini analiz etmeye, denetlemeye ve optimize etmeye ve artan satışlar ile potansiyel müşterileri tespit etmeye yardımcı olan çok yönlü bir modelleme ilişkilendirme aracı olarak hizmet veriyor. İlişkilendirme modeli, bir kampanyanın sonuçlarının haklarını farklı kanallara ve desteklere tahsis etmesine izin veren bir dizi kural ve kriterden meydana geliyor. Her bir kanalın sonuçlara olan katkısını kontrol altına almak, reklam yatırımlarının tahsisini iyileştirmeye doğrudan etki ediyor ve bu da kampanyaların performansını iyileştirmesine yardımcı oluyor.

3- IROIN

Almanya'nın Erfurt şehrinden bir girişim olan IROIN, müşteri yolculuğunun tamamının optimize edilmesine yardımcı oluyor. Influencer Marketing ile olası bir müşterinin ilk temas noktasının oluşmasını sağlıyor. Yalnızca yeniden hedefleme ve diğer temas noktaları ile olası alıcıyı, gerçek bir alıcıya dönüştürüyor. Alıcıların nerelerden geldiğinin öğrenilmesini hedefliyor.

4- MeasureMatch

MeasureMatch, şirketlerin pazarlama ve müşteri deneyimi iş zorluklarını çözmek için özellikle veri, analitik ve teknoloji alanlarında uzman olan yüksek kaliteli uzmanları bulup kiralamasını kolaylaştırmak üzere tasarlanmış iki taraflı bir profesyonel hizmetler pazar platformu olarak hizmet veriyor. Bu uzmanların çoğu bağımsız olarak çalışıyor, ancak birçoğu profesyonel hizmet organizasyonlarında da aktif olarak faaliyet gösteriyor.

5- Spaceboost

Spaceboost, yaratıcı otomasyon, kampanyalar, operasyon otomasyonu, 7/24 teklif verme algoritmalarını ve müşteri hizmetlerini birleştirerek 5 bin'den fazla markanın Google, Bing ve Amazon da dahil olmak üzere internet sonuçlarını ölçmesine yardımcı oluyor. Spaceboost, reklam harcama yönetimini otomatik hale getirmek, optimize etmek ve ölçeklendirmek için gelişmiş ve özelleştirilmiş arama ağı reklamcılığı olarak hizmet veriyor.

6- Target Circle

Target Circle, girişimler için hedeflemeler oluşturuyor ve teklif karmaşıklığına bakılmaksızın her bir uygulama veya web sitesi için tek bir teklif oluşturulmasına yardımcı oluyor. Yasal ve teknik engellerin üstesinden gelmek için mevcut trafik kaynaklarının kullanılmasını sağlıyor ve bu sayede tüm trafik kaynakları tek bir yerden yönetilebiliyor.

7- Kueez Entertainment

İsrail merkezli Yoto Media Group bünyesindeki Kueez Entertainment, kişiselleştirilmiş içerik konusunda uzmanlaşmış bir global yayın ağı olarak hizmet veriyor. İçerik yaratıcıları, tasarımcılar ve geliştirme mühendislerinden oluşan ekiple, globalde milyonlarca kullanıcı için tam anlamıyla kişiselleştirilmiş içerikler bulunmasına yardımcı oluyor.

Görsel Kaynak: Depositphotos

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.