Apple Watch ailesinin yeni üyesi ile karşımıza çıkacak

12 Eylül tarihinde yeni modellerini tanıtacak olan Apple, akıllı saati olan Apple Watch'ın yeni versiyonu ile karşımızda. Apple Watch Series 4, özellikle daha geniş ekranı ile eski modellerin önüne geçiyor.
Apple Watch ailesinin yeni üyesi ile karşımıza çıkacak

12 Eylül tarihinde yeni modellerini tanıtacak olan Apple, Apple Watch'ın yeni versiyonu ile karşımızda. Hatırlatmak gerekirse lansman tarihine günler kala Apple tarafından çeşitli sızıntılar gelmeye başladı. Önce yeni iPhone modelleri olan iPhone XS'in görsellerini paylaşan 9to5mac, şimdi de Apple Watch Series 4'ün sızdırılan görselleri ile karşımızda.

Yeni iPhone modelleri ile birlikte 12 Eylül tarihinde tanıtılacak olan Apple Watch Series 4, özellikle ekranı ile eski modellerin önüne geçiyor. Daha ince çerçevelere sahip olan Apple Watch Series 4, bir önceki modelle kıyaslandığında yüzde 15 oranında daha büyük bir ekrana sahip durumda.

Geliştirilmiş pil performansı

Geniş ekranın yanı sıra daha başarılı bir pil ömrü sunması beklenen Apple Watch Series 4, sağlık ve fitness takibi anlamında da başarılı bir deneyim sunacak. Daha büyük ekranın avantajını saat yüzlerinde kullanacak olan Apple, daha fazla bilgiye sahip olan saat yüzleri kullanacak.

Karşımıza çıkan görseldeki saat yüzünde sıcaklık, kronometre, hava durumu, müzik kontrolleri ve takvim gibi bilgiler bulunuyor. 12 Eylül tarihinde resmen tanıtılacak olan Apple Watch Series 4'ün tüm detaylarını sizlere aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.