Webrazzi Arena başvurularının kapanmasına sayılı günler kaldı

Webrazzi Arena başvurularının kapanmasına sayılı günler kaldı

Geçtiğimiz Temmuz ayında Türkiye’nin en büyük girişimcilik yarışması Webrazzi Arena‘nın 2018 yılı için başvurularının açıldığını sizlere aktarmıştık. 17 Ekim 2018 tarihinde düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2018‘in en önemli parçalarından biri olan Webrazzi Arena başvurularının kapanmasına ise sayılı günler kaldı.

Webrazzi Arena başvuruları 15 Eylül tarihinde sonlanacak. Bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Webrazzi Arena'ya katılma hakkı kazanacak olan girişimler Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2018’de potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabilme imkanına ve pek çok ayrıcalığa sahip olacaklar.

15 Eylül'de başvurular sonlanıyor

Girişimcilik yarışmamız olan Webrazzi Arena'ya katılma hakkı kazanan girişimlerin ücretsiz olarak Webrazzi Summit 2018’e katılabildikleri gibi Startup Lounge’a da yine ücretsiz olarak dahil olabilecekler. Yarışmaya katılacak olan girişimlerin gelen başvurular içinden Webrazzi ekibi tarafından seçileceğini de ekleyelim.

Son olarak girişimleri daha önce yatırım almış ya da herhangi bir hızlandırma programına katılmış olabileceklerini de belirtelim. Webrazzi Arena’da sahneye çıkacak olan girişimlerin internet ve teknoloji odaklı herhangi bir alanda hizmet verebilir, bu konuda herhangi bir ayrım bulunmuyor.

Webrazzi Arena’ya aşağıdaki başvuru formunu kullanarak online olarak başvuru yapabilirsiniz. 15 Eylül itibariyle başvuruları kapatıp, tüm başvurulara olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapacağız. Dilerseniz buradan Webrazzi Arena'ya başvurabilirsiniz.

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.