Webrazzi Arena başvuruları açıldı!

İlk olarak 2015 yılında düzenlediğimiz ve  Türkiye’nin en büyük girişimcilik yarışması Webrazzi Arena'nın 2018 yılı için başvuruları açıldı. 17 Ekim 2018 tarihinde düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2018'in bir parçası olacak olan Webrazzi Arena, bu yıl 4. kez düzenlenecek.

Seçilen girişimler Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2018’de, yine Türkiye ve bölgenin en önemli girişimcilik yarışmasında yer alarak potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabilme imkanına sahip olacak.

Aynı zamanda Webrazzi Arena'ya katılma hakkı kazanan girişimlerim ücretsiz olarak Webrazzi Summit 2018’e katılabildikleri gibi Startup Lounge’a da yine ücretsiz olarak dahil olabileceklerini de ekleyelim. Girişimlerin potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla buluşma şansı yakalayacağı bu özel alanda etkinlik süresince onlarca girişim yer alacak.

Webrazzi Arena’ya katılacak girişimler gelen başvurular içinde Webrazzi ekibi tarafından seçilecek. Genel başvurular arasında seçim yaparken belirlenen kriterlerin dikkate alınacak. Girişimlerin, ilk kez Webrazzi Arena sahnesinde duyuruluyor olması bizim için çok büyük bir artı. Geçmişte ininal ve ÖdeAl gibi girişimlerin Webrazzi Konferansları’nda lanse edildiklerini de hatırlatalım.

15 Eylül'de başvurular kapanıyor

Girişimler daha önce yatırım almış ya da herhangi bir hızlandırma programına katılmış olabilirler. Webrazzi Arena’da sahneye çıkacak olan girişimlerin internet ve teknoloji odaklı herhangi bir alanda hizmet verebileceğini de ekleyelim, bu konuda herhangi bir ayrım bulunmuyor.

Webrazzi Arena’ya aşağıdaki başvuru formunu kullanarak online olarak başvuru yapabilirsiniz. 15 Eylül itibariyle başvuruları kapatıp, tüm başvurulara olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapacağız.

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.