Siftery, yazılım karşılaştırma aracını yayına aldı

Siftery, yazılım karşılaştırma aracını yayına aldı

Teknoloji girişimlerinin hangi araçları kullandığını gerçek zamanlı olarak yayınlayan Siftery platform olarak gelişmeye devam ediyor. 2016 yılı ocak ayında kurulduğunda gerçek zamanlı olarak girişimlerin kullandığı teknolojileri kullanırken şu anda SaaS girişimlere ödediğiniz miktarları takip edebileceğiniz araçtan tutun da popüler ürünlerin gerçek zamanlı listesine kadar farklı araçlar sunmaya başladı.

Siftery'nin yeni araçlarından biri de ürün karşılaştırmaya yarayan Siftery Discover. Halihazırda sistemde kayıtlı olan onbinlere araç hakkında yüzbinlerce yorum ve detaya sahip olan Siftery bu verileri kullanarak oluşturduğu karşılaştırmalarla bir çok kullanıcının ürün seçimi yapmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Var olan yüz binlerce otomatik karşılaştırma dışında siz de seçtiğiniz ürünlerin karşılaştırmasını yapabiliyor ve yorumlar, fiyat karşılaştırması ve farklı araçlarla entegrasyonları gibi birçok detayı tek bir ekranda görebiliyor ve karar verebiliyorsunuz. Özellikle hangi araçların ne kadar kişi tarafından tavsiye edildiği verisi gibi gerçek insan verisi seçim yaparken çok büyük avantaj sağlayabilir.

Eğer şirketiniz için ürün araştırıyorsanız ve aynı amaca hizmet eden iki ürün arasında kaldıysanız iyisi mi Siftery'e bir göz atın. Karar verme sürecinizi kolaylaştıracaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.