Siftery girişimlerin kullandığı en popüler yazılım ürünlerini gerçek zamanlı olarak sıralıyor

Siftery girişimlerin kullandığı en popüler yazılım ürünlerini gerçek zamanlı olarak sıralıyor

Aradığınız bir teknoloji girişiminin hangi yazılım ürünlerini kullandığını listeleyen Siftery, girişimlerden topladığı veriyle yeni bir servis sunmaya başladı. Trending Products servisini ekleyen Siftery, dünya çapında girişimler tarafından kullanılan en popüler yazılım ürünlerini gerçek zamanlı olarak sıralıyor. Servis sayesinde, herhangi bir anda hangi yazılım ürününün trend olduğunu görebiliyorsunuz.

İlk kez geçtiğimiz yıl başında tanıtılan Siftery, gördüğü yoğun ilgiyle kısa sürede 4 milyon dolar tohum yatırım almıştı. Yeni yazılım ürünlerini referans esaslı olarak keşfetmenizi sağlayan platformda her bir kullanıcı bir ürünü yalnızca bir kez tavsiye edebiliyor. Trending products bölümünde en popüler ürünler, bir önceki ayın kullanıcı tavsiyelerine göre sıralanıyor. Sonuçlar pazarlamacı ya da geliştirici gibi kullanıcı rollerine göre daraltılabiliyor. Siftery, wildcards özelliğiyle, bu bölümde yeni çıkan bir ürünü kısa süreli olarak tepeye çıkarabiliyor.

Siftery'den bugün yaklaşık 250 bin şirket tarafından kullanılan 12 bin ürün listeleniyor. Ürünleri pazarlama, satış, verimlilik gibi kategorilere ayırarak gösteren Siftery, henüz tanışmadığınız kategoriler için size tavsiyelerde bulunabiliyor.

Trending Products ile birlikte Creator Stories'in tanıtımını yapan Siftery, ürün yapımcılarının hikayelerini Medium'da paylaşıyor. İlginizi çeken ürünlerle ilgili detayları yapımcılarından almak için bu bölüme gidebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.