Aydonat Atasever'den yeni blockchain girişimi: ScutiX

Aydonat Atasever'den yeni blockchain girişimi: ScutiX

GittigidiyorCimri.com gibi önemli girişimlerin kuruluşunda yer alan ve son dönemde melek yatırımcı olarak da gördüğümüz Aydonat Atasever, yeni bir girişim ile karşımızda. Günümüzün en popüler alanlarından olan blockchain temelinde yeni girişime imza atan Aydonat Atasever, ScutiX ile yenilenebilir enerjiye yenilik getiriyor.

Kendi güneş ve rüzgar çiftlikleri kullanan öncü bir yenilenebilir enerji şirketi olmayı hedefleyen ScutiX, Aydonat Atasever, Andreas WirthWircon Group ve Ivan Grlic tarafından kuruldu. Bu isimlerin yanı sıra Henry Okereke, Uğur Yıldırım ve Jure Solkic'in kurucu ortak olarak ekip içinde yer aldıklarını da ekleyelim.

Yenilenebilir kaynaklar sayesinde temiz enerji sunmayı hedefleyen ScutiX, yüksek bilgi işlem gücü gerektiren teknolojilerin yenilenebilir ve temiz enerji kaynakları ile gelişebileceği bir dünya görmeyi amaçlıyor. Dünyamızdaki her geçen gün artan enerji ihtiyacına temiz bir çözüm sunmayı planlayan girişim, gezegenimizin hassas ekosistemine daha fazla zarar verilmesinin önüne geçmeyi istiyor.

Token satışına başlayacak

Kısacası ScutiX, endüstri 4.0 teknolojilerinin büyümesini desteklemek için yüksek hacimli ve düşük maliyetli bilgi işlem gücü sağlamak için güneş ve rüzgar gibi yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanacak. Planları ile ilgili bir takvim de yayınlayan ScutiX, Ekim ayının ikinci yarısı itibariyle halka açık ön satışa, Kasım ayının ikinci yarısı itibariyle ise token satışına başlayacak.

8 milyar adet üretilecek olan ScutiX Token için belirlenen fiyat ise 0,05 dolar. ScutiX Token'ların yüzde 10'u kurucular, partnerler ve yatırımcıları ayrılırken, yüzde 70'i satışa çıkacak. ScutiX'in WIRSOL firması ile partner olduğunu da ekleyelim. Son olarak Aydonat Atasever'in Setrow ve Zaxe gibi firmaların yatırımcısı konumunda olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.