1,2 milyon dolarlık yeni yatırım alan Tapu.com'un aldığı toplam yatırım 4,2 milyon dolara ulaştı

1,2 milyon dolarlık yeni yatırım alan Tapu.com'un aldığı toplam yatırım 4,2 milyon dolara ulaştı

Tapulara odaklanan bir pazar yeri olarak hizmet veren Tapu.com'un geçtiğimiz yılın Nisan ayında 1,2 milyon dolar yatırım aldığını sizlere aktarmıştık. Yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan Tapu.com, 1,2 milyon dolarlık yatırım turunu tamamladığını duyurdu.

Gelişmekte olan inşaat sektörüne odaklanan yerli girişimlerden olan Tapu.com'un yeni yatırım turuna şirketin mevcut yatırımcıları konumunda da olan Earlybird ve Bedii Can Yücaoğlu katıldı. Tapu.com'un neler yaptığından bahsetmek gerekirse girişim, değerleme raporlu tapuların, açık arttırmayla alıcılarını ve fiyat seviyesini bulduğu bir pazar yeri olarak hizmet veriyor.

Gelecek vadeden girişim 4. tur yatırımını tamamladı

Alınan yeni yatırımlar birlikte Tapu.com’un kuruluşundan itibaren aldığı toplam yatırım miktarı ise yaklaşık 4,2 milyon dolara yükselmiş oldu. Hatırlatmak gerekirse Tapu.com, daha önceki dönemlerde önce 500 bin, sonrasında 1,3 ve 1,2 milyon dolar olmak üzere 3 farklı yatırım almıştı.

Önceki yatırım turlarına ise Earlybird, Can Yücaoğlu, Banu Küçükel ve Hasan Aslanoba katıldığını da ekleyelim. 2015 yılında Emre Erşahin tarafından kurulan ve hizmet vermeye başlayan Tapu.com, 3 yıl gibi kısa sürede önemli bir yatırım miktarına ulaşmış oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.