Themes For App, her ay 4 yeni ücretsiz tema sunuyor

Themes For App, her ay 4 yeni ücretsiz tema sunuyor

Twitter mühendisleri tarafından geliştirilen ve o dönemden beri internet dünyasının daha iyi bir yer olmasına oldukça fazla katkı sağlayan Bootstrap, yeni bir projeye daha temel oluşturmuş durumda.

Themes For App, özellikle bloglara yönelik tasarımlar üreten bir dijital ajans tarafından geliştirilmiş bir e-posta listesi. Alıştığımız e-posta listelerinin dışında bu e-posta listesi her ay 4 yeni tasarımı tamamen ücretsiz olarak kullanabilmeniz için size gönderiyor. Özellikle hızlı projeler, mobil uygulamalar veya tek sayfada çözebileceğiniz SaaS projeleriniz için oldukça büyük bir kolaylık sağlıyor.

Themes For App sitesini incelediğiniz zaman ayın 4 tasarımının nasıl göründüğünü ve nasıl çalıştığını test edebiliyorsunuz. Eğer bu tasarımları indirip hemen kullanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken e-posta listesine üye olup mailinizi doğrulamanız. Üyelikten bi kaç dakika sonra ayın tasarımları e-posta adresinize gönderiliyor ve her ay yeni tasarımları almaya devam ediyorsunuz.

Tasarımlar özellikle bir amaca yönelik hazırlandığı için direkt ihtiyacınız olanı alıp kullanabiliyorsunuz. Örneği bu ay kullanımda olan tasarımlardan biri olan "Abila" mobil uygulamanızı tek bir ekranda tanıtabildiğiniz ve indirmeye yönlendirebildiğiniz şık bir arayüz. Trendlere uygun güzel tasarımları böyle hızlı ve ücretsiz kullanmak oldukça değerli.

Yukarıda da belirttiğim gibi tüm tasarımlar kişisel ve ticari projeler için ücretsiz kullanımda. Dilerseniz müşterileriniz için de kullanabiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.