Revo Capital, Trusturk'e 625 bin dolar yatırım yaptı

Revo Capital, Trusturk'e 625 bin dolar yatırım yaptı

Dün Transfergo’ya yaptığı yatırım ile karşımıza çıkan Revo Capital, e-ticaret ve perakendecilere yönelik çözümler sunan Trusturk'e yatırım yaptığını duyurdu. Geçtiğimiz Mart ayında sizlere tanıttığımız Trusturk, hem e-ticaret dünyası hem de perakendeciler için katma değerli servisler sağlayan bir platform.

ilk yurt dışı yatırımını Transfergo’ya yapan Revo Capital'in paylaştığı bilgilere göre Trusturk'e yapılan yatırımın miktarı ise 625 bin dolar. 2017 yılında kurulan bir girişim olan Trusturk, markalara fiziksel ve online mağazalarında kurduğu bulut tabanlı bir sistem sayesinde markaların müşterilerine finansman başta olmak üzere belli çözümler sunmasını sağlıyor.

Yeni markalarla çalışmaya başlayacak

Birden fazla banka ile çalışarak müşterilerine en uygun çözümleri sağlamayı hedefleyen girişim, tüm süreçlerini regülasyonlara uyarak hızlı bir şekilde tamamlıyor. Ağırlıklı olarak elektronik ve akıllı telefon mağazalarında kullanılan Trusturk, gelecekte ise eğitim, sağlık ve emlak gibi alanlardaki çalışmalarını artıracak.

Bir seneden kısa sürede Samsung, Casper, MediaMarkt, Genpa, KVK ve İklimsa gibi büyük markalarla çalışan girişim, kısa zaman sonra başka markalarla çalışmalara da başlayacak. Bankaların yanı sıra pek çok sigorta şirketiyle birlikte de çalışan Trusturk, mağazacıların kullanabileceği CRM dahil daha fazla katma değere sahip olan servis geliştiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.