E-ticaret ve perakendecilere yönelik çözümler sağlayan girişim: Trusturk

E-ticaret ve perakendecilere yönelik çözümler sağlayan girişim: Trusturk

Hem e-ticaret dünyası hem de perakendeciler için katma değerli servisler sağlayan bir platform olarak hizmet veren Trusturk, kullanıcılarının ihtiyaçlarına ve problemlerine odaklanıp, bu alanlarda onlara çözüm sağlamayı hedefliyor. 2016 yılının Aralık ayında Ali Tirkeş tarafından kurulan Trusturk, şu an için 14 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Perakende noktalarında sunulabilecek katma değerli servisleri tek bir ekrandan perakendecinin ihtiyaçlarını karşılayacak bir deneyimle sunmasına yardımcı olan girişim, geçtiğimiz yılın Haziran ayında kullanıma sunuldu. Özellikle bankalar ve sigorta şirketleri ile yaptığı iş birlikleri ile de ön plana çıkan Trusturk, ilginç çözümler sunuyor.

Bankalarla iş birliği yaparak, perakendecinin cep telefonu ve elektronik cihazlarda dahil her türlü ürünün 48 aya kadar taksitle satabileceği bir finansman modeli geliştiren Trusturk, sigorta şirketleri ile iş birliğinde ise perakende noktalarında elektronik cihaz koruması sunulabilmesini sağladı.

Cihaz tamirat servisi ve cihaz kiralama yolda

Kısa zaman sonra sunduğu servislere ek olarak, elektronik cihaz tamirat servisi, cihaz satın alma yerine kiralama servisleri gibi yeni çözümler de sunacak olan girişim, sadece fiziksel perakendeciler için değil e-ticaret perakendecileri için de aynı çözümleri sunuyor.

Bugüne kadar herhangi bir yatırım da almayan girişim, iş birliği yaptığı servis sağlayıcıları üzerinden oluşturduğu bir gelir modeline sahip. Perakendecilerden veya hizmetleri kullanan son kullanıcılardan herhangi bir ücret alınmıyor.

Yaklaşık 3 bini aşkın noktada bulunan Trusturk, 15 farklı marka ile çalışıyor ve ayda yaklaşık 50 bin kişiye hizmet veriyor. Perakendecinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetler geliştiren Trusturk, odağına tüketici deneyimini alarak rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Türkiye'de perakendecilerin ihtiyaçlarını anlayan ve bunları en iyi çözümleri sağlayan bir servis sağlayıcı olmayı hedefleyen Trusturk, hem e-ticaret tarafında hem de sahada perakende noktalarında kullanıcılarına başarılı bir tüketici deneyimi sunmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.