Yerli kripto para borsası Binans ismini Bitlo.com olarak değiştirdi

Yerli kripto para borsası Binans ismini Bitlo.com olarak değiştirdi

2017'nin Kasım ayında yerli kripto para borsalarına yeni bir oyuncu olarak katılan Binans, isim değişikliğine gitti. Binans.com domain adresini Bitlo.com olarak değiştiren şirket, bu yenilenmenin nedenini şirketin unvan değişikliğine gitmesi olarak açıkladı. Hakan BaşAlper Özdemir ve Mustafa Alpay ortaklığında kurulan Binans'ın, şubat ayında üye alımına başladığını da hatırlatalım.

Bu isim değişikliğiyle birlikte şirket, platformun bugün itibariyle kullanıma açıldığını da duyurdu. Kripto para borsasına ilgi duyan kişiler artık Bitlo üzerinden de hesap oluşturarak alışveriş yapabilecek. Şirketin bu unvan değişikliğine gitme nedeni henüz bilinmiyor. Ancak siteyi ziyaret eden kullanıcılar bu değişiklikle ilgili bir açıklama metni ile karşılaşıyor:

Kripto para alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz platformumuz bugün itibariyle hizmete açılmıştır.

Türkiye’nin en güvenilir, en kapsamlı ve en hızlı kripto para borsası olma hedefiyle 2017 yılında temellerini attığımız, 2018 Şubat ayında üye alımına başladığımız Binans.com domain adresi, şirketimizin unvan değişikliğinin ardından Bitlo.com olarak değiştirilmiştir.

Her geçen gün gelişen, hızlı, fonksiyonel ve yenilikçi bir Bitlo’yu kullanımınıza sunacak olan çalışmalarımız ile ilgili sizlere güzel haberler veriyor olacağız.

Şu anda Bitcoin, Ethereum ve Ripple ile pazara adım atan Bitlo, ilerleyen zamanlarda Erc-20 tokenlerini yani diğer altcoinleri de kapsayarak etki alanını genişletmeyi planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.