Yerli kripto para borsası Binans, üye alımına başladı

Yerli kripto para borsası Binans, üye alımına başladı

Kripto paraların dünyada büyük bir ivme kazanmasıyla Türkiye de bu konuda güzel adımlar atmaya başladı. Kripto para borsasının en yeni girişimlerinden biri olan ve daha önce sizinle tanıştırdığımız Binans da üye alımına başladı.

Hakan BaşAlper Özdemir ve Mustafa Alpay ortaklığında kurulan Binans ilk önce Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paraları işleme açmasını bekliyoruz. İlk açılışın ardından ise Erc-20 tokenlerini yani diğer altcoinleri kapsayarak etki alanını genişletmeyi hedefleyen girişim, ilk üyeleri için bir güzellik yapıyor ve alım satım işlemleri başlayana kadar hesabınızı oluşturup onaylattığınız anda 100 TL'lik "Hoş Geldin" hediyesini hesabınıza yüklüyor.

Sisteme giriş yapıp hesap bilgilerinizi tamamladıktan sonra belirtilen evrakları yükleyip kimliğinizi doğruluyorsunuz ve belirtilen meblağ hesabınıza yükleniyor.

Dijital paralarınızı offline cüzdanlarda muhafaza edeceğiniz yerli girişim Binans'ın kurucusu Hakan Baş'ı, geçtiğimiz sene gerçekleşen Webrazzi Fintech 2017 konferansımızda da dinlemiştik.

Kripto para borsası konusunda Türkiye'de bir ilk olmasa da tecrübeli girişimcileriyle iddialı bir noktaya gelme potansiyeline sahip Binans, hedefini güvenilir ve kalıcı bir oyuncu olmak olarak açıklıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.