StartersHub, 500 Startups ve Uğur Şeker'den Kimola'ya 1 milyon TL'lik yatırım

StartersHub, 500 Startups ve Uğur Şeker'den Kimola'ya 1 milyon TL'lik yatırım

Kimola, yeni ürünü için StartersHub, 500 Startups ve melek yatırımcı Uğur Şeker’den toplam 1 milyon TL değerinde yatırım aldı. Yeni yatırımla ekip, üç ay içerisinde Tüketici İçgörü Platformu’nu hizmete açmaya hazırlanıyor.

Nike, Japan Tobacco International, IPSOS, BPN İstanbul, Wanda gibi isimlerle çalışan platform, StartersHub XO 2017 programından mezun olduktan sonra, tohum yatırım turunu kapattı. Şirket şimdi de üç ay içerisinde hazırlıklarını tamamlayıp Türkiye’nin SaaS modeliyle satış yapacak yeni platformunu aktif edecek.

Şirketin yeni platformuyla, herhangi bir hedef grubunun davranış ve tercihlerine göre tüketici içgörüleri edinmek mümkün olacak. Kullanıcılar, araştırma uzmanlığına sahip olmadan, Kimola’nın yapay zekasının yardımı ile bir arayüzde “modaseverler” “fast-food gençliği”, “sporla ilgilenenler”, “müzikseverler”, “diziseverler” gibi hedef grupları oluşturabilecek ve bu kitlelerin demografik yapılarından, ilgi alanlarına, hangi televizyon dizilerini izlediğine, hangi markalar, ünlüler, fenomenler ile etkileşime girdiğine dair verilere ulaşabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.