Apple yeni Mac Pro'yu 2019 yılında görücüye çıkaracak

Apple yeni Mac Pro'yu 2019 yılında görücüye çıkaracak

İlk olarak 2006 yılında tanıtılan ve en son 2013 yılında tasarım anlamında değişikliğe uğrayan Mac Pro'nun yeni versiyonu önümüzdeki yıl karşımıza çıkacak. TechCrunch ile yapılan bir röportajda Apple tarafından doğrulanan habere göre tasarımı tamamen değişecek olan yeni Mac Pro 2019 yılında görücüye çıkacak.

Kısacası geçtiğimiz yılın Nisan ayında ortaya çıkan yeni Mac Pro haberleri bugün yapılan röportajla birlikte doğrulanmış oldu. Hatırlatmak gerekirse Apple, geçtiğimiz yılın Haziran ayında iMac Pro, yenilenen MacBook ve MacBook Pro modellerini tanıtmıştı.

Modüler tasarıma sahip olacak

Klasikleşen silindir tasarımına sahip olan Mac Pro'nun yeni modelinde tasarımın ne derece değişeceği hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim. 2013 yılındaki modelden farklı olarak modüler bir tasarıma sahip olacak olan yeni Mac Pro'nun teknik özellikleri ise henüz belli değil.

Modüler bir tasarıma sahip olmasının en büyük avantajı ise yeni Mac Pro'nun zaman için güncellenebilmesi. Hatırlatmak gerekirse bir önceki model Mac Pro modeli güncellenememesi nedeniyle zaman için rakiplerinin gerisinde kalmıştı. Net çıkış tarihi anlamında kesin bir bilgi verilmeyen yeni Mac Pro ile ilgili bilgiler gelmeye devam ettikçe sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.