Apple, iMac Pro, yenilenen MacBook ve MacBook Pro'yu tanıttı

Apple, iMac Pro, yenilenen MacBook ve MacBook Pro'yu tanıttı

Bugün gerçekleşen ve canlı bloglamayla aktardığımız WWDC etkinliğinde pek çok yenilik paylaşan Apple, MacBook, MacBook Pro ve iMac modellerinin yenilediğini duyurdu. Teknik özellikler ve fiyat konusundaki değişikliklerini WWDC 2017'de duyuran Apple, hem MacBook hem de iMac modellerinin Intel'in 7. nesil Kaby Lake işlemcileri ile yenileneceğini duyurdu.

Uzun zamandır yenilenmeyen iMac ailesi ile ilgili önemli güncellemeler paylaşan Apple, 21.5 inçlik iMac modelinin 32 GB RAM desteğine sahip olacağını da iletti. Ekran konusunda önemli yenilikler sunacak olan iMac'in 27 inç büyüklüğündeki modeli ise 64 GB RAM desteği sunacak.Thunderbolt destekli 3 adet USB-C bağlantısına da sahip olacak olan iMac'ler 500 nits parlaklık değeri ile gelecek.

Giriş seviyesi 21.5 inçlik iMac modelinin Intel Iris Plus 640 grafik işlemcisine, 4K modelin ise Radeon Pro 555 ve 560 grafik işlemcilerine sahip olacağını da ekleyelim. 27 inçlik 5K iMac modeli iMac Pro ise Radeon Pro 570, 575 ve 580 grafik işlemci seçeneklerine sahip olacak. Bugüne kadar üretilen en güçlü Mac olarak nitelenen iMac Pro, VR deneyimlerini desteklemesi açısından Apple için önemli bir adımı temsil ediyor. 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla iMac Pro'nun Aralık'ta sevkiyatına başlanıyor.

MacBook ailesi de yenileniyor

Son olarak 21.5 inçlik giriş modelinin 1099, 21.5 4K modeli 1299 ve 27 inçlik 5K iMac modelinin de 1799 dolar fiyat etiketine sahip olacağını da ekleyelim. MacBook ailesini de yenileyen Apple, yeni MacBook Pro'ların Intel Kaby Lake işlemcileri ile geleceğini duyurdu. 12 inçlik MacBook modeli ise daha hızlı SSD'ler ile yenilenecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.