Letgo, Türkiye'de emlak pazarına giriş yaptı

Letgo, Türkiye'de emlak pazarına giriş yaptı

Ocak ayında ABD'de emlak pazarına adım atan ve geçtiğimiz aylarda Türkiye'de araba kategorisini yayına alan letgo'dan yeni bir hamle daha geldi. Letgo, Türkiye'de de emlak pazarına giriş yaptı.

Dünya çapında 75 milyonu aşkın üyesi olan ve 200 milyonu aşkın listeleme yapan letgo, emlak kategorisiyle birlikte Türkiye'de toplamda 11 kategoride hizmet veriyor. Ülkede en çok indirilen 5 uygulama arasında yer alan letgo'nun bu hamlesinin emlak pazarında rekabeti artıracağını söyleyebiliriz.

Letgo'da emlak özelliği nasıl kullanılıyor

Letgo kullanıcıları satacakları ya da kiralayacakları yerlerin fotoğrafını, "İşyeri", "Müstakil Ev", "Daire", "Arsa" ve "Diğer" kategorilerinden birine ekliyorlar. Söz konusu yerlerle ilgilenen kullanıcılar da emlak sahiplerine ilgilendikleri konutlarla ilgili sorular sorabiliyor ve letgo üzerinden sohbet edebiliyorlar. Uygulamanın içinde bulunan profil özelliği ise konuştuğunuz kişiler hakkında daha detaylı bilgi edinmenize olanak sağlıyor.

Letgo'nun emlak özelliğinin, tıpkı araba özelliğinde olduğu gibi Sahibinden.com'u ne kadar etkileyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.