Yüksek kalitede mockup fotoğraflar oluşturan platform: Mockup Photos

Yüksek kalitede mockup fotoğraflar oluşturan platform: Mockup Photos

Web sitesiniz ya da blogunuz varsa ve siteniz için yapacağınız tasarımları da kendi başınıza yapmak istiyorsanız, Pinterest ve Behance gibi sitelerde kaybolmamak neredeyse imkansız.

Mockup Photos sayesinde kendi platformunuz için tatlı ve ücretsiz mockup görselleri, 1 dakikadan kısa bir sürede tasarlayabiliyorsunuz. Siteye isterseniz e-posta adresinizle, isterseniz de Facebook hesabınızı bağlayarak üye olabiliyorsunuz. Mockup Photos'tan ücretsiz olarak yararlanmak istiyorsanız sol üst kısımda bulunan "Freebies" bölümüne tıklamanız gerekiyor. Böylelikle birbirinden farklı tasarımlara ücretsiz olarak ulaşabiliyorsunuz. Webrazzi için ücretsiz olarak tasarladığım bir örneği de hemen aşağıya iliştiriyorum.

Eğer daha fazla tasarıma göz atmak istiyorsanız, aylık olarak 19 doları da gözden çıkarmanız gerekiyor. Premium üye olduğunuz zaman sınırsız fotoğraf indirebiliyor, 430'dan fazla tasarıma ulaşabiliyor, ticari lisans alabiliyor ve üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.

Kendi web siteniz varsa ve tasarım tarafında işinizi kolaylaştırmak istiyorsanız Mockup Photos'a bir göz atmanızda fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.