Alan adı şirketi GoDaddy, KDV için kullanıcılarını uyardı

Alan adı şirketi GoDaddy, KDV için kullanıcılarını uyardı

Geçtiğimiz Ocak ayında Apple'ın KDV ödemeye başladığını sizlere aktarmıştık. Apple'ın KDV ödeme kararını takip eden firmalardan biri olan Alan adı şirketi GoDaddy, KDV kararıyla ilgili bir açıklama yaptı. "Türkiye artık KDV uyguluyor." başlıklı bir e-posta gönderen GoDaddy, kullanıcılarını uyardı.

5 Aralık 2017 tarihinde yapılan bir politika değişikliği nedeniyle GoDaddy’nin artık Türkiye’de ikamet eden ve KDV kaydı olmayan kullanıcılara sağladığı E-hizmetlerde Katma Değer Vergisi (KDV) bildirmesi ve ücretlendirmesi gerektiğini paylaşan firma, kullanıcılarından vergi numaralarının güncel olduğundan emin olmalarını istedi.

Dilerseniz GoDaddy açıklamasının tamamını aşağıda bulabilirsiniz.

5 Aralık 2017 tarihinde yapılan bir politika değişikliği (7061 sayılı Bazı Vergi Kanunları ile Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun) nedeniyle, GoDaddy’nin artık Türkiye’de ikamet eden ve KDV kaydı olmayan kullanıcılara sağladığı E-hizmetlerde Katma Değer Vergisi (KDV) bildirmesi ve ücretlendirmesi gerekmektedir.

Muafiyetten yararlanmak için KDV numaranızı hesabınıza eklemeniz gerekmektedir. Bunu yapmak için Payment Methods (Ödeme Yöntemleri) > Edit (Düzenle) > Tax ID (Vergi No) seçeneğine gidin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.