Mobil pazar yeri Octovan, ev taşıma hizmeti sunmaya başladı

Mobil pazar yeri Octovan, ev taşıma hizmeti sunmaya başladı

Nakliyecileri yük taşıma hizmeti arayan kullanıcılar ile buluşturan bir platform olarak hizmet veren Octovan'ı geçtiğimiz yılın Ağustos ayında sizlere tanıtmıştık. İlk etapta yola mobil uygulama olarak çıkan Octovan, yeni web sitesi ile birlikte mobilin yanı sıra web üzerinden talep almaya da başladı.

Şu anda sisteminde 180 kayıtı nakliyeci bulunduran Octovan, kurulduğu günden bu yana 660 eşya taşıma işlemi gerçekleştirdi. Ocak sonunda yeni web sitesi ile birlikte Octovan ev taşıma hizmetlerini de yayına alan Octovan, yeni iş birlikleri ve kampanyalar ile büyümesine devam etmeyi hedefliyor.

Sistemine ev taşıma servisini de dahil eden Octovan, ev taşıma hizmetini tıpkı diğer hizmetleri gibi sabit fiyatla yapmaya başladı. Hatırlatmak gerekirse hizmet odaklı pazar yeri Armut.com da RahatTasin markası ile evden eve nakliyat pazarına giriş yapmıştı. Octovan'ın ev taşıma fiyatlarına bakacak olursak, 1+0 ev tipi için 800 TL’den başlayan fiyatlar sunan Octovan, oda sayısı artıkça her oda için 200 TL talep ediyor.

Ankara ve İzmir'de de hizmet vermeye başlayacak

Kullanıcıların en çok problem yaşadığı kısım olan eşyasına uygun araç seçimi konusunda önemli çalışmalar da yapan girişim, çözümü sanal gerçeklikte bulmuş. AR geliştirmesi (Sanal gerçeklik) ile kullanıcıların eşyalarını telefonlarını kullanarak ölçebilmelerini ve uygulama üzerinden eşyalarına uygun araç önerisi alabilmelerini sağlayan Octovan, Apple'ın ARKit teknolojisini kullanıyor.

Octovan'ın Ocak ayı sonundan bugüne kadar 70’in üzerinde ev taşıma hizmeti verdi. Günlük olarak ortalama 5 taşıma gerçekleştiren Octovan, Nisan sonu itibariyle günde ortalama 10 taşıma gerçekleştirmeyi hedefliyor. Şu an için sadece İstanbul'da hizmet veren Octovan'ın 2018 yılının 3. çeyreği ile birlikte Ankara ve İzmir'de hizmet vermeyi planladığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.