Alemşah Öztürk dijital dünyanın trendleriyle Webrazzi Dijital 2018'de!

Alemşah Öztürk dijital dünyanın trendleriyle Webrazzi Dijital 2018'de!

11 Nisan'da gerçekleştireceğimiz Webrazzi Dijital 2018'in ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizinle paylaşmıştık. Konuşmacılarımıza ise daha yakından bakmaya devam ediyoruz: 4129Grey'in Chief Happiness Officer’ı Alemşah Öztürk.

Bilgisayar mühendisliği mezunu, ilk şirketini 20, ikinci şirketini 25 ve 41?29'u 30 yaşında kuran Alemşah Öztürk, hiç şüphesiz dijital dünyanın en önemli isimlerinden biri. Alemşah Öztürk, WPP’nin 2012 yılında çoğunluk hissesini satın aldığı 41?29!, 2015 yılında şirketin önde gelen reklam ajansı Grey‘in İstanbul ofisiyle birleşerek 4129Grey adını alınca da Chief Happiness Officer olarak sektördeki kariyerine devam etmeye başladı.

Geçtiğimiz yıllarda çeşitli Webrazzi konferanslarında anlattığı dikkat çekici konularla dinleme fırsatı yakaladığımız Alemşah Öztürk, bu seneki konferansımızda ise dijital dünya trendleri, dijital alandaki pazarlama uygulamalarının adaptasyonuna dair önemli bir konuşma gerçekleştirecek.

Alemşah Öztürk'ün geçtiğimiz sene gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Dijital 2017'deki, günümüzün dijital dünyasında çok fazla mesaja maruz kaldığımızı, tıklanma oranlarının çok düşük olduğunu ve markalara sadakat göstermediğimizi anlattığı Attention Hacking adlı konuşmasını dinlemek isteyenleri aşağıya alalım.

Alemşah Öztürk'ün Webrazzi Dijital 2018’deki konferansını dinlemek ve merak ettiklerinizi öğrenmek için buradan bilet alabilir, konuşmacı önermek isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

 

Medya Sponsorları

 

Destekleyen

Diğer yandan hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.