Webrazzi Dijital 2018 konferansımızın ilk konuşmacıları belli oldu

Webrazzi Dijital 2018 konferansımızın ilk konuşmacıları belli oldu

Türkiye’de dijital sektörünün öne çıkan oyuncularının bir araya geleceği konferansımız Webrazzi Dijital 2018, 11 Nisan Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.

Webrazzi Dijital 2018 konferansımızda, dijital dünyanın markalara ve tüketicilere getirdiklerini ve getireceklerini, alanında uzman isimlerle birlikte irdeleyecek ve kafamızdaki soruların cevaplarını bulacağız. Bunların dışında markaların yeni iletişim stratejileri ve pazarlama kanalları gibi birçok konu da gündemimizde olacak. Konferansta ayrıca markaların dijital pazarlama ile nereye ulaşabileceği, trendi nasıl yakalayabileceğinin ötesinde yayıncılar tarafındaki yenilikleri de konuşacağız.

Yakın zamanda konferans programımızı duyuracağız ama öncesinde konferansımızın ilk tur konuşmacılarını sizlerle paylaşalım istedik.

İlgi çekici konuları değerli konuklarıyla ele alacak Webrazzi Dijital 2018'de 4129 Grey CEO’su Alemşah Öztürk, Hepsiburada'nın CMO'su Yüce Zerey, Seslenen Kitap'ın kurucusu Berk İmamoğlu, Next Big Thing'in kurucusu Eren Koçyiğit ve AppSamurai'nin CEO'su Emre Fadıllıoğlu, Doğan TV Holding'in Dijital Medya ve Satış Grup Başkanı Haymi Behar ve Doğuş Yayın Grubu'nun Digital Technologies Director'ı Burhan İnegöl ilk konuşmacılarımız oldular.

Alemşah Öztürk - 4129Grey
Berk İmamoğlu - Seslenen Kitap
Burhan İnegöl - Doğuş Yayın Grubu
Emre Fadıllıoğlu - AppSamurai
Eren Koçyiğit - Next Big Thing
Haymi Behar - Doğan TV Holding
Yüce Zerey - Hepsiburada

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

 

Medya Sponsorları

 

Destekleyen

Gün boyu sürecek olan Webrazzi Dijital 2018'e dijital sektörde yer alan ya da almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza katılım gösterip sahnedeki bilgi verici sunumları izleyebilir, kahve molalarında sektördeki isimlerle tanışıp iş ağınızı genişletebilirsiniz.

Webrazzi Dijital 2018’e bilet almak için buraya, konuşmacı önermek isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz. Sponsor olmak içinse henüz geç kalmadınız [email protected]’a e-posta atabilirsiniz.

Ayrıca hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.