WeWork, SEO ve pazarlama şirketi Conductor'ı satın aldı

WeWork, SEO ve pazarlama şirketi Conductor'ı satın aldı

WeWork, ağırlıklı olarak içerik pazarlaması ve SEO alanında hizmet veren şirket Conductor'ı satın aldı. WeWork'un kanatları altına giren Conductor, pazarlama dünyasını biraz daha insan odaklı hale getirmek istiyor.

2008 yılında kurulan Conductor'ın bugün 50'den fazla müşterisi ve 200'den fazla çalışanı var. Satın alma ile birlikte Conductor'ın farklı pazarlara girmesi de hızlandırılmış olacak. Zira WeWork, bugün Almanya'dan Çin'e farklı küresel pazarlarda girişimcilere ortak çalışma alanı sunuyor. Bu sayede Conductor, WeWork'un şirketlerin ve kişilerin birlikte büyümelerine olanak sunan küresel çalışma ağından yaralanabilecek.

WeWork Başkan ve Finans Direktörü Artie Minson, TechCrunch'a yaptığı yazılı açıklamada, "WeWork ve Conductor'a doğal bir uyum sağlayan çok şey var. Seth (Seth Besmertnik Conductor'ın kurucu ortağı ve CEO'su) ve ekibi, müşterilerin başarmak için ihtiyaç duydukları anlayışları, eğitim ve kaynakları sunmak için Conductor'ı kurdular." dedi.

Minson açıklamasında, Conductor'ın çalışma alanı arayan olası WeWork üyelerine ulaşmalarını kolaylaştırdığını da söyledi. Bu arada WeWork son zamanlarda satın aldığı şirketler ve yaptığı oraklıklar da önplanda. Zira, şirket geçtiğimiz yılın sonunda  kodlama öğreten Flatiron School’u ve etkinlik organizasyon girşimi MeetUp'ı satın aldığını duyurmuştu.

2010 yılında kurulan WeWork, kişilere bir çalışma yeri sağlamak yerine bir topluluk yaratmak amacıyla kurulmuştu. WeWork,  4,4  milyar dolarlık büyük bir yatırımı geçtiğimiz Ağustos ayında SoftBank'tan almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.