SPONSORLU

Mesajlaşma uygulamaları ile bütünleşmiş kripto para borsası: Exenium

Mesajlaşma uygulamaları ile bütünleşmiş kripto para borsası: Exenium

Kripto para borsalarının korkulu rüyası bilgisayar korsanları ve DDos saldırıları. Geçtiğimiz yılı bu tür tehlikelerden korunmanın yollarını arayarak geçiren Exenium, yaygın mesajlaşma uygulamalarını kripto para alış-satış işlemlerinde arayüz olarak kullanarak dikkat çekiyor. Bilgisayar korsanları kripto para borsasının ana bilgilerine erişebilmek için öncelikle entegre olduğu mesajlaşma uygulamasının güvenliğini geçmek zorunda, düşük ihtimal bu mümkün olsa bile pek pratik bir yaklaşım değil.

Exenium, Telegram, Facebook Messenger, WhatsApp ve Discord mesajlaşma uygulamalarında chat-bot olarak çalışan ilk kripto para borsası olma özelliğini de taşıyor. Ayrıca ICO'sunu Telegram üzerinden de yapan ilk girişim. Hesaplar arasında @exenium_bot şeklinde aratıp mesajlaşma penceresinde başla butonuna basmanız yeterli.

Exenium'un beraberinde getirmek istediği diğer yeniliklerden ICO modülü en dikkat çekici olanı. Diğer ICO'lar da Exenium üzerinden herhangi bir mesajlaşma uygulaması içinde satışlarını yapabilecekler.

Çoklu kripto para portföylerinin yönetimi için geliştirilen Yatırım Yönetim Servis Modülü ise bir diğer dikkat çekici özellik.

Ethereum, Waves, NEM ve BitShares platformlarının entegre olması ile herhangi bir kripto paranın Exenium borsasında saatler içinde eklenebilmesi ve başka servislerin geliştiricilerinin borsadan belirli bilgileri alabilmesini sağlayan API desteği de önemli gelişmeler arasında.

14 Şubat'ta başlayan ICO'ya katılım için son tarih ise 25 Mart. Exenium'la tanışmak isteyenler 1 Mart'ta Türkiye'de Blockchain ve Bitcoin konferasında buluşabilirler. Exenium ICO web sitesi'ne, Exenium Telegram bot'una ve Exenium Telegram chat'ine ilgili içerikleri tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.