E-ihracattan perakendenin dijital dönüşümüne dair her şey Webrazzi E-Ticaret 2018'de

E-ihracattan perakendenin dijital dönüşümüne dair her şey Webrazzi E-Ticaret 2018'de

2018’in ilk Webrazzi konferansı olan Webrazzi E-Ticaret 2018'e son 8 gün kaldı. Konferansta yer alacak isimleri de daha önce sizlerle paylaşmıştık, bu yazımızda ise isimleri biraz daha irdeleyelim istedik.

7 Mart'ta Wyndham Grand İstanbul Levent‘te gerçekleşecek konferansımızda sadece e-ticareti değil, perakendede yaşanan dijital dönüşüm ve bu dönüşümün sonuçları gibi konuları da alanlarında uzman isimlerle birlikte ele alacağız.

2017'de 12,2 milyar cironun ne kadarı e-ticaret?

Türkiye'den dünyaya açılan hazır giyim devlerinden LC Waikiki, hiç şüphesiz perakendeyi dijital pazara en başarılı şekilde evirebilen şirketlerden biri. 2017 yılında yurt dışında 96, yurt içinde 41 olmak üzere toplam 137 yeni mağaza açan ve toplamda 833 mağazaya ulaşan LC Waikiki'nin E-ticaret Müdürü Salih Yılmaz "Perakendenin E-ticaret Dönüşümü" konusu hakkında bildiklerini aktaracak. Geçtiğimiz yılı 12,2 milyar ciroyla tamamlayan LC Waikiki'nin online ve offline alışveriş deneyimini birleştirmek adına neler yaptığını anlatmak üzere Webrazzi E-Ticaret 2018'de konuşmacı olarak yer alacak.

E-ihracata dair merak ettiklerinize cevap bulacaksınız

2008 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteren e-ihracat devlerinden Alibaba.com'un Türkiye Ülke Müdürü Cüneyt Erpolat, konferansımızda e-ihracat hakkında merak ettiklerinizi Arda Kutsal ile yapacağı söyleşide aktaracak. Geçtiğimiz 11 Kasım'da 25 milyar dolar ciro yapan, 240 ülkede faaliyet gösteren, yaklaşık 40 milyondan fazla  kullanıcısı bulunan Alibaba.com, aradığımız her ürünü anında bulabildiğimiz bir platform. Online dünyada farklı pazarlara ulaşmak ve  e-ihracatta başarıyı sağlayan noktaları 7 Mart'ta Cüneyt Erpolat anlatacak.

Bir günde 140 milyon TL'lik ürün satışı

Webrazzi E-ticaret 2018 sponsorlarından n11.com'un Strateji ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Yu-shik Kim'i geçtiğimiz Webrazzi konferanslarından da hatırlayacaksınızdır. Kendisi, e-ticaret ekosistemini nasıl büyüteceğimizi ve paydaşların değerini nasıl artırabileceğimizi anlatmak üzere Webrazzi E-Ticaret 2018'de dinleyeceğimiz isimlerden biri olacak. Kurulduğu günden günümüze farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürünü bünyesinden barındıran, “11.11 Yılın En Uğurlu Kampanyası” isimli 24 saat süren kampanyada 140 milyon TL'lik ürün satan n11.com'dan Yu-shik Kim, e-ticaret ile ilgilenen herkesin dinlemesi gereken birçok konuya da değinecek.

Sequoia Capital'dan yatırım alan Insider

Ukrayna merkezli yapay zeka girişimi Infinitesoft’u satın alan ve dünyanın en önemli girişim sermayesi fonlarından Sequoia Capital‘dan da yatırım alan Insider'ın kurucusu Hande Çilingir'le gerçekleştirilecek söyleşide, bir girişimin başlangıcından gelişimine, birçok aşamasını ve Insider'ın çözümlerini öğrenebileceğiz. Insider'ın bu yatırımdan önce 3,1 milyon dolar yatırım aldığını ve 212, 500 Startups, Aslanoba Capital, Doğan Grup bünyesindeki Öncü GSYOGBA ve Wamda Capital’ın da aralarında bulunduğu ülkemizden önemli yatırım şirketleri tarafından desteklendiğini de hatırlatalım.

Konferansımızda konuşmacı olacak diğer isimleri buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansı için bilet almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Altın Sponsor

Gümüş Sponsorlar

Medya Sponsorları

 

Diğer yandan hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

7 Mart Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.