General Mobile GM 8 incelemesi

Android One projesinin en yeni üyesi olan General Mobile GM 8 modelinin incelemesi ile karşınızdayız. Fiyat / performans anlamında oldukça başarılı bir model olan General Mobile GM 8, sunduğu stock Android deneyimi ve ince çerçevelere sahip olan ekranı ile öne çıkıyor.

İnce çerçeveler, 18:9 ekran formatı ve daha fazlası

Uzay grisi ve altın sarısı olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olan GM 8, 7,96 mm kalınlığında ve 152 gram ağırlığında. İnceltilmiş çerçeveleri başarılı bir tasarım sunan General Mobile GM 8, 5,7 inçlik IPS LCD ekran ile geliyor. 18:9 ekran formatına sahip 720 x 1440 piksel çözünürlüğünde panel kullanan General Mobile GM 8, Corning Gorilla Glass ile korunuyor.

Arka kısmında parmak izi sensörü bulunduran General Mobile GM 8, bağlantı seçeneği olarak ise Micro-USB tercih etmiş. 2017 yılının trendlerinden olan ve günümüzde pek çok akıllı telefonda kullanılan Type-C'nin tercih edilmemesi GM 8'in olumsuz yanlarından bir tanesi.

Gücünü Qualcomm'un giriş seviyesi için ürettiği işlemcilerden Snapdragon 435 işlemcisinden alan General Mobile GM 8, 3 GB RAM - 32 GB dahili depolama ve 4 GB RAM - 64 GB dahili depolamaya sahip iki farklı modeli bulunuyor. Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile gelen GM 8, başarılı bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Giriş segmenti için başarılı alternatif

Özellikle ön kamera anlamında iddialı olan cihaz, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksellik bir ön kameraya sahip. Ön kamera kısmında flaş desteği de sunan General Mobile GM 8, arka kısmında ise f/2.o diyafram açıklığına sahip 13 megapiksellik kamera tercih etmiş.

3 bin 75 mAh büyüklüğünde bir batarya kullanan General Mobile GM 8, hafif kullanımlarda bir günlük pil performansı sunuyor. Son olarak General Mobile GM 8 modelinin fiyatına gelecek olursak, 3 GB RAM - 32 GB dahili depolamaya sahip olan model 999, 4 GB RAM - 64 GB dahili depolamaya sahip olan model ise 1099 TL fiyat etiketine sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.