Google Maps'in hızlı erişim menüsü artık iOS cihazlarda kullanılabilecek

Google Maps'in hızlı erişim menüsü artık iOS cihazlarda kullanılabilecek

Aradan geçen bir yılın ardından Google Maps'in, Android işletim sistemli cihaz kullanıcılarına sunduğu 'hızlı erişim' şimdi de iOS kullanıcılarına açıldı.

Uygulamaya eklenen yeni özellik ile birlikte kullanıcılar Google Maps'i açtıklarında artık uygulamanın alt kısmında üç ikon görüyorlar. "Keşfedin", "Araba" ve "Toplu Taşıma'  sekmeleri ile kullanıcılar, çevrelerindeki durumu görmek ve gerçek zamanlı sürüş ve transit bilgilerini hızlıca görebiliyorlar. 

Keşfedin sekmesinde kullanıcılar, bulundukları yerin hava durumunu ve güncel etkinlikleri öğrenmelerinin yanı sıra restoran, benzin istasyonu, ATM, postane gibi farklı hizmet noktalarını görebiliyorlar. Keşfedin bölümü ayrıca, bölgenin popüler  fotoğraflarını kısa bir yazı ile sunuyor.

Araba ve Toplu Taşıma sekmeleri, Google Haritalar'ın ev ve iş adreslerini kullanım kolaylığı için eklemeyi öneren ( talimatlara ve yerel Toplu Taşıma bilgilerine hızlı erişim sunuyor.

Google Maps'te, kullanıcısına daha iyi bir deneyim yaşatması için son aylarda tasarımı da dahil olmak üzere bir çok değişiklik yapıldı. Video tüketiminin arttığı bugünlerde video yorumlarını aktif hale getirmiş, kullanıcıların da 10 dakikayı geçmemek kaydıyla video yükleelerine izin vermişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.