Türkiye'deki e-ticaret siteleri sevgililer gününü nasıl karşılıyor?

Türkiye'deki e-ticaret siteleri sevgililer gününü nasıl karşılıyor?

Geçtiğimiz Kasım ayında ülkemizdeki e-ticaret sitelerinin Black Friday’i nasıl karşılığını ve yapılan kampanyaları sizlere aktarmıştık. Bugün ise Türkiye'deki online dünyanın sevgililer gününü nasıl karşıladığını detaylı bir şekilde inceliyoruz. E-ticaret sitelerinin indirim ve kampanyalarının yer aldığı listemizde n11.com, BuldumBuldum, Hepsiburada, ÇiçekSepeti, Jestiniyap, Koton, Atasay, GAP ve Zen Pırlanta yer alıyor.

Listemize geçmeden önce 7 Mart tarihinde düzenleyeceğimiz Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansımızı da hatırlatalım. Webrazzi E-Ticaret 2018'de sevgililer gününden tutun da e-ticareti ilgilendiren pek çok konu alnının uzmanları ile konuşulacak.

Atasay

Sevgililer günü için web sitesinde ayrı bir kategori açan Atasay, yüzükten bilekliğe, parfümden kolyeye kadar pek çok ürününde indirim uyguluyor. Sevgililer günü için zengin bir ürün çeşitliliği sunan Atasay, 160 TL'den başlayan 4 bin 825 TL'ye kadar fiyat etiketlerine sahip olan pek çok ürüne sahip.

BuldumBuldum

Belki de sevgililer günü konseptine en uygun e-ticaret sitesi olan BuldumBuldum.com, sevgililer günü için Sevgililer Günü Hediyesi ve 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri olmak üzere iki farklı kategoriye sahip. Toplamda 1500'ün üzerinde ürün sunan BuldumBuldum'un en büyük farkı sunduğu ürünlerin tamamen sevgililer günü için hazırlanmış olması.

ÇiçekSepeti

Sevgililer günü için toplamda 245 farklı ürün sunan ÇiçekSepeti, pek çok ürününde önemli indirimler uygulamış. Çiçek seçeneklerinden tutun da BonnyFood seçeneklerine kadar pek çok ürün sunan ÇiçekSepeti, sevgililer günü hediyesi almak isteyenler için başarılı alternatiflerden.

GAP

Sevgililer günü için Valentine's Shop adı altında bir kategori açan GAP, 14 Şubat için toplamda 80 ürün sunuyor. Sunduğu ürünlerde yüzde 14 oranında indirim uygulayan GAP, kullanıcılarına kazak, elbise, hırka ve şal gibi hediye alternatifleri sunuyor.

Hepsiburada

Sevgililer günü için yüzlerce alternatif hediye seçeneği sunan Hepsiburada, teknoloji, saat, takı, parfüm ve çiçek gibi ürünlere sahip. Ürünlerinde çeşitli indirimler de uygulayan Hepsiburada, sevgililer günü için en zengin hediye içeriğine sahip olan platformlardan.

Jestiniyap

Tıpkı BuldumBuldum gibi sevgililer günü konseptine en uygun markalardan biri olan Jestiniyap, odağına jestleri ve hediyeleri alıyor. Sevgililer günü için Akbank ile iş birliğine giden Jestiniyap, Akbank Direkt kullananlara yüzde 14 oranında indirim uyguluyor.

Koton

Sevgililer gününe özel indirimler uygulayam bir başka marka olan Koton, 150 TL üzeri alışverişlerde 30, 300 TL üzeri alışverişlerde ise 60 TL indirim uyguluyor. Yüzlerce üründe kullanılabilecek olan indirimlerin kodları ise ASK30 ve ASK60.

n11.com

Ülkemizin en önemli e-ticaret sitelerinden olan n11.com, sevgililer günü için 12 kategoride ürünler sunuyor. 14 Şubat için yüzlerce üründe indirim uygulayan ve kuponlar sunan n11.com, sevgililer gününe özel bir video da hazırladı. Hazırlanan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Zen Pırlanta

Sevgililer günü için yüzük, kolye, bileklik, saat ve küpe gibi seçenekler sunan Zen Pırlanta, önemli bir kampanyan ile karşımıza çıkıyor. 1000 TL üzeri alışverişlerde pırlanta kalpli bileklik hediye edecek olan Zen Pırlanta, 480 TL'den başlayan ve 14 bin 990 TL'ye kadar çıkan fiyat etiketlerine sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.