E-ticaretin ötesinde perakendenin dijital dönüşümü ve fazlası Webrazzi E-Ticaret 2018'de olacak

E-ticaretin ötesinde perakendenin dijital dönüşümü ve fazlası Webrazzi E-Ticaret 2018'de olacak

2018'in ilk Webrazzi konferansı olan Webrazzi E-Ticaret 2018 için geri sayıma başladık. 7 Mart Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenlenecek Webrazzi E-Ticaret 2018'de, tüm gün boyunca sadece e-ticareti değil, perakendede yaşanan dijital dönüşümü de konuşacağız.

Online ve fiziksel perakendenin birbirinden ayrı düşünülemediği bugünlerde, Alibaba, Amazon, eBay  gibi e-ticaret devleri fiziksel pazarda genişlemeye devam ederken, dağıtım odağında Parcel‘i, satın almanın haricinde Uber’le de anlaşma yapan Wal-mart gibi perakende markaları da e-ticaret konusunda daha fazla söz sahibi olma konusunda iddialı.

Ülkemizdeki perakende ve e-ticaret şirketlerinin yatırımları ne seviyede ve 2018'de hangi yenilikleri duyacağız konusunu ise Webrazzi E-Ticaret 2018'de ele alacağız.

Yenilikçi çözümler sunan girişimler sahnede

Webrazzi sahnesinde alıştığınız girişim sunumları, Webrazzi E-Ticaret 2018'de de devam ediyor. E-ticaret odağında çözümleri ile iş dünyasını kolaylaştıran birçok girişime bu seneki konferansımızda da fazlasıyla yer vereceğiz. Her geçen gün gelişmeye devam eden e-ticaret girişimlerinden dikkat çekenler sahnede olacak.

Geçtiğimiz sene 600'den fazla katılımcıyı ağırladığımız ve birçok e-ticaret girişiminin sahne aldığı Webrazzi E-Ticaret 2017 etkinliğinde neler konuşulduğunu aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

Modadan market alışverişine birbirinden farklı dikeyler sahnede olacak

Webrazzi E-Ticaret 2018'de, özellikle her dönem büyümesi ile dikkat çeken moda dikeyini, kullanıcısı her geçen gün artan online market alışverişini, e-ticaretin vazgeçilemezi anında teslimi, FMCG'nin e-ticaret beklentisi gibi e-ticaretin gidişatını belirleyen birçok konuyu yetkili kişilerin ağzından dinleyeceğiz.

Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansı için bilet almak isterseniz buraya, konuşmacı önermek isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.