Türkiye'deki online dünya Black Friday'i nasıl karşılıyor?

Türkiye'deki online dünya Black Friday'i nasıl karşılıyor?

Yılın en büyük indirimlerinin yaşandığı Black Friday, nihayet geldi çattı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pek çok firmanın çeşitli indirimler yaptığı Black Friday günü bu yıl 24 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Her yıl Kasım ayının son Cuma gününde binlerce ürünün indirime girmesine sebep olan Black Friday, 11 Kasım tarihinde kutlanan "Bekarlar günü" ile benzer bir mantığa sahip. Bu listemizde ise sizler için ülkemizdeki Black Friday indirimlerini sıraladık. Listemiz alfabetik sıraya göre hazırlanmıştır.

1V1Y

Giyim, aksesuar ve elektrikli ev aletlerinde indirimler uygulayan 1V1Y, yüzde 50'ye varan indirimler ve 3 al 2 öde gibi fırsatlar sunuyor.

Boyner

Ayakkabıdan parfüme, kişisel bakım ürünlerinden kozmetik ürünlerine kadar pek çok farklı üründe indirimler uygulayan Boyner, Black Friday için binlerce ürününde indirim yapacak. Boynerin toplamda 2 bin 972 ürününde önemli indirimler uygulayacağını da ekleyelim.

Google Play

Black Friday için mobil oyunlarda önemli indirimler uygulayacak olan Google Play, seçilen oyunlarda yüzde 80'e varan indirimler yapacak. İndirime giren oyunlar arasında Don't Starve: Pocket Edition, Monument Valley ve Shadow Fight 2 Special Edition gibi önemli yapımlar yer alıyor.

Hepsiburada

Geçtiğimiz yılda da olduğu gibi Black Friday'i için "Efsane Cuma" adı altında indirimler uygulayacak olan Hepsiburada, indirimlerine bu gece yarısı başlayacak. Beyaz eşyadan oto lastiğine, kozmetikten cep telefonuna, kitaptan ev tekstiline kadar 36 kategorideki milyonlarca ürüne indirim uygulayacak olan Hepsiburada, ürünlerinde yüzde 80'e varan indirimler yapacak.

MediaMarkt

Listemizdeki ikinci teknoloji market olan MediaMarkt, Black Friday indirimlerine 22 Kasım saat 20:00'da başladı. Akıllı telefondan beyaz eşyaya, TV’den taşınabilir ses sistemlerine kadar çok sayıda üründe indirimler hazırlayan MediaMarkt, müşterilerine yüzde 55'e varan indirimler sunacak.

Morhipo

Black Friday için yüzde 90'a varan indirimlerle karşımıza çıkan Morhipo, Network, Nike, Adidas ve Reebok gibi markalarda indirimler uygulayacak. Morhipo'nun giyim ürünlerinin yanı sıra kozmetik ürünleri, aksesuarlar ve parfümlerde de indirimler yapacağını da belirtelim.

Playstation Store

Black Friday sadece teknoloji ve e-ticaret tutkunlarını değil aynı zamanda oyun tutkunlarını da sevindiriyor. Black Friday sayesinde oyunlarında önemli indirimler uygulayan Playstation Store, Playstation Plus sahibi olan kullanıcılarına indirimlerine iki gün öncesinden sundu. Playstation 4 için 94, Playstation VR için 14, Playstation 3 için 10 ve son olarak Playstation Vita için 8 oyunda indirimler uygulayan Playstation Store'un Black Friday indirimleri 27 Kasım tarihine kadar sürecek.

Steam

Dünyanın en büyük online oyun satış platformu olan Steam, Black Friday için yüzlerce oyunda indirim uygulayacak. PC oyuncularının en çok kullandığı platformların başında gelen Steam, Black Friday indirimlerini 22 - 28 Kasım tarihi arasında uygulayacak.

Teknosa

Ülkemizin en önemli teknoloji marketlerinden biri olan Teknosa, Black Friday indirimlerine katılan markalardan. Disney ürünler, akıllı telefon, notebook, televizyon, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, fotoğraf makineleri, yazıcı ve aksesuarlarda çeşitli indirimler uygulayacak olan Teknosa, sepette yüzde 50'ye varan indirimler vadediyor.

Trendyol

Diğer markalardan farklı olarak indirimlerini "Sihirli günler" olarak adlandıran Trendyol, 22 Kasım tarihinde başlayarak 5 gün boyunca pek çok markada indirim uygulayacak. Fossil'den Adidas'a, Mango'dan Casio'ya pek çok marka için indirim yapacak olan Trendyol'un indirim günleri 26 Kasım tarihinde sonlanacak.

Vivense

Online mobilya mağazası karşımıza çıkan Vivense de Black Friday indirimlerine katılan markalardan. 24 Kasım Cuma gününde kampanyasına başlayacak olan Vivense, oturma odası, yatak odası, çocuk/genç odası, halı ve aydınlatma kategorilerinde indirimler yapacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.