Insurtech odağında yeni girişim: Sigortali.io

Insurtech odağında yeni girişim: Sigortali.io

Dijital dünyada sigorta arayan müşteriler ile sigortanın uzmanı olan acenteleri hızlı ve güvenli şekilde buluşturma amacı ile yola çıkan Sigortali.io, yerli bir Insurtech girişimi. Levent Buluşan ve Burkay Gür tarafından 2017 yılında kurulan Sigortali.io, müşteri ile acenteleri online ortamda bir araya getirerek internet üzerinden yapılan sigorta satışlarını artırmayı hedefliyor. Şu an 6 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Sigortali.io, yaklaşık 5 ay içinde geliştirildi.

2017 yılının Kasım ayında kapalı beta olarak 10 acente ile serüvenine başlayan Sigortali.io, şu an 30 üye acenteye ulaşmış durumda. 15 Şubat tarihinde ülkemizdeki her acente için üyeliği aktif hale getirecek olan girişim, müşteri tarafından ise 1000’in üzerinde müşteriye teklif vererek poliçe satışı gerçekleştirdi. Trafik, kasko, konut, sağlık, seyahat ve dask için müşterilerine yardımcı olan Sigortali.io, sigorta arayanlar için kolay bir kullanıma sahip.

Hedef 10 bin teklif

2018 yılında ise 2 bin acenteye ve günlük ortalama 10 bin teklife ulaşmayı hedefleyen Sigortali.io, kullandığı algoritma sayesinde talepte bulunulan sigorta ürününün bu ürünü en doğru şekilde sunacak uzman acenteye ulaştırarak rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Sigortali.io, teklif arayan müşteriler için tamamen ücretsiz. Sigorta acenteleri için ise 5 farklı kredi paketi sunan girişim, ilk girişte yüzde 50 indirimle alınabilen kredi paketleri giriş paketinden sınırsız teklif paketine kadar farklı seçeneklere sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.