Enuygun.com'dan kredi kartı puanları için dijital cüzdan: ENCüzdan

Enuygun.com'dan kredi kartı puanları için dijital cüzdan: ENCüzdan

Türkiye'nin en büyük online uçak bileti satıcılarından biri olan Enuygun.com, kullanıcılarının kredi ve banka kartlarında biriken puanlarını aktarabilecekleri bir dijital cüzdan projesi yayınladı: ENCüzdan.

Kısa bir süre önce devreye giren ENCüzdan ile kredi kartlarında bulunan puanlar, Enuygun.com'da uçak bileti satın alırken kullanılabiliyor.

Yeni yılla birlikte puanları silinebilen kredi kartı kullanıcılarını hedefleyen Enuygun.com, ENCüzdan ile bu süreyi bir yıl daha uzatmayı mümkün kılıyor. ENCüzdan'ın çalışma mantığı da oldukça basit. Kredi kartıyla ödeme yapar gibi puanlarınızı sorgulayabildiğiniz ENCüzdan'da dilediğiniz kadar puanı ENCoin'e çevirip yurtiçi veya yurtdışı uçak bileti satın alırken kullanabiliyorsunuz.

ENCüzdan ve ENCoin uygulamalarını hayata geçiren ekip

Şu an için Bonus, World, Maximum ve Card Finans kullanıcılarının faydalanabileceği ENCüzdan'da biriken ENCoin'lerle her türlü uçak bileti alışverişinde kullanılabiliyor. İlerleyen dönemde ENCüzdan'a yeni kredi kartları ve ödeme yöntemleri eklenmesi de aldığımız bilgiye göre planlar arasında.

ENCüzdan blockchain tabanlı olacak

Diğer yandan ENCüzdan ve ENCoin denildiğinde hepinizin aklında blockchain (blok zinrici) geldiğinin farkındayız. :)

Tam olarak bu noktada Enuygun.com ekibinden gelen açıklama şu yönde: “Sanal paraların çoğunluğu dağıtık bir yapıdayken, ENCoin şu anda merkezi bir yapıya sahip. 2018 yılı içinde kapsamlı bir proje çerçevesinde blockchain yapısı kullanılarak dağıtık bir sisteme geçeceğiz. Bunun ötesinde ENCoin'i farklı organizasyonların da altyapı olarak kullanabileceği esnek bir sistem oluşturmayı öngörüyoruz.”

Son bir ay içinde kredi kartı saklama, fiyat alarmı, fiyat grafiği ve uçuşa 3 saate kadar geçerli olan Bilet İptal Sigortası gibi yeniliklerle ürününü geliştiren Enuygun.com, ENCüzdan ile hem teknolojik yönü gelecek vadeden hem de kullanıcılarına fayda sağlayacak bir projeye imza atmış diyebiliriz. Girişimle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.