n11.com toptan satış için n11pro sitesini kayıtlara açtı

n11.com toptan satış için n11pro sitesini kayıtlara açtı

n11.com'un toptan alım-satım yapabileceğiniz ve işletmeleri hedefleyen e-ticaret sitesi n11pro bugün kayıtlara açıldı.  Kendini "şirketleri tek bir çatı altında toplayan geniş kapsamlı toptan e-ticaret platformu" olarak tanımlayan n11pro bu yıl ekim ayında yayınlanmıştı.

İşletmelerin ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan sitede ürün adedine göre fiyat tekliflerini görebiliyor, farklı nakliye alternatiflerini karşılaştırıp en uygun seçenekle devam edebiliyorsunuz. Platforma üye olabilmek için ise bir takım resmi belgeler sunmanız gerekiyor. Bu belgeler arasında vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri, şirket Kuruluş Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi veya Ticaret Sicil Tasdiknamesi ve son 6 Aylık Faaliyet Belgesi yer alıyor. Bu belgeleri sunduktan sonra ise hemen hemen her sitede olduğu gibi üyelik sözleşmesini de kabul etmeniz şart.

Sonrasında siteden toptan alım satım yapabilir, üstelik aynı ürüne birden fazla satıcı üzerinden ulaşabilirsiniz. Büyükten küçüğe, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm sektör gruplarına ulaşmanızı sağlayan n11pro  yedek parçadan kozmetiğe ve hatta ara mamüllerden ham maddelere kadar geniş bir ürün gamı da sunuyor.

n11pro'nun sunduğu avantajlar arasında farklı ödeme seçenekleri ve ürünlere kolay erişimin de yer alıyor. Ancak n11pro'yu belki de en çok öne çıkan özellik aynı anda toptan alım ve toptan satış yapabilmeniz. Bu özellik işletmecileri bir çok külfetten kurtarırken, hızlı büyümelerine yardımcı olabilir. Platforma üye olmak isteyenler burayı ziyaret edebilir.

Dört buçuk yılda 2 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan ve Doğuş Grubu ile Güney Koreli SK Group ortaklığında kurulan n11.com'a ait bu yeni girişimin varacağı noktayı hep birlikte izleyip göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.