n11'den toptan alışverişler için yeni e-ticaret platformu: n11pro.com

n11'den toptan alışverişler için yeni e-ticaret platformu: n11pro.com

Ülkemizin en önemli e-ticaret sitelerinden olan n11.com, yeni markası ile toptan alım satım pazarına giriyor. Sessiz sedası n11pro.com, platformunu devreye alan n11, n11pro ile toptan alım-satım yapabileceğiniz, şirketleri tek bir çatı altında toplayan geniş kapsamlı toptan e-ticaret platformu sunuyor.

Hatırlatmak gerekirse n11.com‘un ortağı olan Güney Koreli SK Planet’ın Türkiye'den çekilmeye hazırlandığı iddia edilmiş sonrasında ise bu iddialar SK Planet tarafından reddedilmişti. Toptan alım-satım yaparak kullanıcılarına hızla büyüme imkanı sunacak olan n11pro, ara mamulden hammaddeye, yedek parçadan kozmetiğe kadar ihtiyacınız olan her ürüne erişim sağlıyor.

Toptan alım-satım için yeni alternatif

Şirketler için toptan alışveriş platformu olan n11pro, ürünlere kolay erişim, zengin ödeme seçenekleri, ekonomik çözümler, ve nakliye seçenekleri gibi önemli avantajlar sağlıyor. Aynı anda hem toptan alım hem de toptan satış yapmaya da imkan sunan n11pro, çoklu kredi kartı, taksit, vadeli ödeme, EFT ve havale gibi birçok farklı ödeme seçeneğine sahip.

Dileyen kullanıcılar vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri, şirket kuruluş ticaret sicil gazetesi fotokopisi ve son 6 aya ait güncel faaliyet belgesi ile n11pro.com'a üye olabilirler. n11.com'un sahip olduğu e-ticaret deneyimine güvenen n11pro.com, internetten toptan alım-satım yapmak isteyen kullanıcılar için başarılı bir alternatif olacak gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.