Binans: Yerli kripto para borsalarına yeni bir oyuncu daha katılıyor

Binans: Yerli kripto para borsalarına yeni bir oyuncu daha katılıyor

Bitcoinin başını çektiği kripto para ekonomisi Türkiye’de de belli bir ivme kazandı ve bu ivmeyi fırsat gören yeni girişimler görmeye devam ediyoruz. Tecrübeli girişimciler tarafından hayata geçirilen Binans yakında Türkiye menşeli kripto para borsaları arasına katılacak.

Hakan Baş, Alper Özdemir ve Mustafa Alpay ortaklığında kurulan Binans, henüz hizmet vermeye başlamadı. Ancak aldığımız bilgilere göre ilk önce Bitcoin, Bitcoin Cash ve Etherum ile pazara adım atacak, ardından Erc-20 tokenlerini yani diğer altcoinleri kapsayarak etki alanını genişletmeye çalışacak.

Bildiğiniz gibi kripto para pazarının piyasa değeri Kasım başında 200 milyar doları aşmıştı ve 10 bin dolar barajını geçen bitcoin bu çıtayı daha da yukarılara çekti. Binans, bir kripto para borsası olarak hızla büyüyen bu pastadan pay kapmaya çalışacak. Elbette Türkiye için bir ilk olmayacak (bkz: diğer yerli kripto para borsaları) ama tecrübeli girişimcileriyle iddialı bir noktaya gelme potansiyeline sahip. Zaten Binans'ın hedefi de güvenirlir ve sağlam/kalıcı bir oyuncu olmak.

Binans'ın kurucu ortaklarından Hakan Baş'ın 6 Aralık'ta düzenleyeceğimiz Webrazzi Fintech 2017'de konuşmacı olacağını bu vesilyle paylaşmış olalım. Binans'a dair detaylı bilgileri haftaya paylaşabileceğimize emin olabilirsiniz. Eğer hala bilet almadıysanız kripto paraların gündemde olacağı Webrazzi Fintech 2017'de yerinizi ayırtabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.