Snapchat, Context Cards'ı alışveriş aracına dönüştürüyor

Snapchat, Context Cards'ı alışveriş aracına dönüştürüyor

Geçtiğimiz Ekim ayında zor günler geçiren Snapchat'in Context Cards özelliğini tanıttığını sizlere aktarmıştık. Tanıttığı yeni özelliğini bir alışveriş ve reklam aracına dönüştürmek isteyen Snapchat, sevilen filtre ve lensleri için Context Cards desteği vermeye başlıyor.

Context Cards özelliği sayesinde restoran değerlendirmeleri, iletişim bilgileri, rezervasyon imkanı, Uber veya Lyft ile ulaşım bilgileri ve daha fazlasını sunacak olan Snapchat, filtre ve lenslere sunulacak olan Context Cards desteği ile sponsorlu içeriklere bilet satışı imkanı da sunacak.

Bugünden itibaren reklam verenler, Context Cards destekli lens ve filtreler sayesinde kullanıcılara ürün ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi verebilecek. Context Cards destekli sponsorlu lens ve filtrelere linkler eklenebileceğini ve Snapchat'ten çıkmadan bu sayfaların ziyaret edilebileceğini de belirtelim.

Etkileşimler takip edilebilecek

Kısacası bir reklam veren Context Cards destekli filtreler arayıcılığıyla, linkler oluşturarak konser biletleri satabilir veya sizi istediği herhangi bir web sitesine yönlendirebilir. Context Cards özelliğinin tamamen kontrol edilebilir bir yapıda olduğunu da ekleyelim. Kısacası reklam verenler, filtrelerin aldığı tüm etkileşimlerini takip edebilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.