Görsel arama ve sınıflandırma platformu SnapBuy, SaaS modelini geçiş yaptı

Görsel arama ve sınıflandırma platformu SnapBuy, SaaS modelini geçiş yaptı

Geçtiğimiz dönemlerde yapay zeka tabanlı görsel arama ve sınıflandırma motoru olarak karşımıza çıkan SnapBuy, SaaS modelini geçiş yaptı. Ürün katalogları ve basılı reklamlar üzerinde fotoğraf çekerek ürün bulmayı sağlayan bir görsel tanıma servisi olarak konumlanan SnapBuy'ın Şirket Ortağım’dan tohum yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere aktarmıştık.

Yaklaşık 1 yıllık sürecin sonunda SaaS modeline geçiş yapan SnapBuy, ödeme altyapısı haricinde tamamen kendi geliştirdiği altyapıları kullanılıyor. Satış sürecini hızlandırmak, kolaylaştırmak ve ölçeklenebilir bir yapı ile daha hızlı büyüme amacı ile SaaS modeline geçiş yapan SnapBuy, iyzico ödeme altyapısına da sahip.

Medya ve perakende sektöründe büyümek istiyor

SaaS modeline geçiş ile birlikte özellikle medya ve perakende sektöründe global ölçekte yayılmayı hedefleyen SnapBuy, 2. tur yatırımı ile birlikte pazarlama bütçesini artırmayı planlıyor. Geçtiğimiz hafta SaaS modeline geçiş yapan SnapBuy, kısa süre içinde 160 freemium kullanıcıya ulaştı.

Önümüzdeki 1 yıl içinde 100 bin ürün tanıma ölçeğine ulaşmak isteyen SnapBuy, ücretsiz ve premium olmak üzere iki farklı kullanım seçeneği sunuyor. Premium seçeneği için ürün başına 1 dolarlık fiyat belirleyen SnapBuy'ın mobil uygulamasına Android için buradan, iOS için ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.