The Abraaj Group'tan Anadolu merkezli biletleme şirketi Biletall'a yatırım

Webrazzi okuyucularının yakından tanıdığı, Anadolu merkezli bir teknoloji şirketi Biletall'a yatırım yapan Abraaj'ın yatırımına dair detayları ise Rekabet Kurumu onayından sonra sizlere detaylı aktaracağız.
The Abraaj Group'tan Anadolu merkezli biletleme şirketi Biletall'a yatırım

Geçtiğimiz yıllarda Hepsiburada’nın yüzde 25 hissesini satın alan ve sonraki sene Türkiye’ye özel 526 milyon dolarlık yatırım fonunu duyuran The Abraaj Group yeni yatırımını paylaştı. Webrazzi okuyucularının yakından tanıdığı, Anadolu merkezli bir teknoloji şirketi Biletall'a yatırım yapan Abraaj'ın yatırımına dair detayları ise Rekabet Kurumu onayından sonra sizlere detaylı aktaracağız.

Rekabet Kurumu onayında olan yatırımla ilgili detaylarsa BiletAll'ın büyümesinde gizli: 2015'te Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında 27'inci olan Kayseri merkezli girişimin ciro bazında büyümesi dikkat çekiyor.

2013’te 40 milyon TL ciroya sahip olan BiletAll, 2014 yılında 75 milyon TL'ye, 2015'te ise 120 milyon TL ciroya ulaştı. 2016'yı 160 milyon TL ciro hedefi ile kapatan biletleme servisi sayesinde Türkiye'nin yüzde 80'ininde faaliyet gösteren otobüs firmalarının biletleri alınabiliyor.

Biletall yatırımı ilerleyen süreçte Anadolu'dan yeni teknoloji şirketlerinin doğuşuna ve yatırımlarına vesile olur umarım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.