Booking.com 23 Ekim'deki davasıyla yurt içi hizmetlere yeniden başlamayı umuyor

Booking.com 23 Ekim'deki davasıyla yurt içi hizmetlere yeniden başlamayı umuyor

Geçtiğimiz Mart ayında haksız rekabet oluşturması nedeniyle ülkemizdeki faaliyetlerinin durdurulmasına karar verilen Booking.com, ülkemizde durdurulan çalışmalarına yeniden başlamak adına iyimser görünüyor. Mayıs ayında ihtiyati tedbir kararının kaldırılması yönelik yaptığı itirazı mahkeme tarafından reddedilen Booking.com, 23 Ekim'deki davası öncesinde ülkemizle ilgili olumlu açıklamalarda bulundu.

Hatırlatmak gerekirse Booking.com halen ülkemizde kullanılabiliyor. Servis arayıcılığıyla yurt dışı rezervasyonlarını gerçekleştirmek mümkün fakat Türkiye’den Türkiye’deki otellere ulaşmak ise mümkün değil. 23 Ekim’de yapılacak olan beşinci duruşma öncesi Habertürk'e açıklamalarda bulunan Booking.com yetkilileri, Türkiye ile uluslararası çaptaki çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

Seyahat uygulaması Booking

"Türkiye’deki resmi kanallarla diyaloglarımızı açık tutmaya devam ediyoruz"

Türkiye’nin göz alıcı doğal güzellikleriyle eşsiz kültürünü keşfetmek için tüm dünyadan burayı ziyaret edecek seyahatçilere aracı olmayı sürdürdüklerini de belirten Booking.com yetkilileri, Türkiye’deki kullanıcılarının uluslararası seyahatlerinde hizmetlerinden yararlanabileceklerini de hatırlattı.

Yakında ülke içi seyahatlere ilişkin servislerimizi tekrar sunacaklarının altını çizen Booking.com yetkilileri, Türkiye’deki resmi kanallarla diyaloglarını açık tutmaya devam ettiklerini ve hizmetlerinin Türkiye içinde kullanıma tekrar açılması için uzlaşma sağlanacağına inandıklarını da dile getirdi. 23 Ekim'deki dava ve Booking.com ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.