Spotify'dan müzisyenlere mobil uygulama: Spotify for Artists

Spotify'dan müzisyenlere mobil uygulama: Spotify for Artists

Bu yılın başında Spotify’s artist dashboard'un beta sürümünü duyuran Spotify, programı mobile uyarladı. “Spotify for Artists”i adıyla  piyasaya sürdüğü uygulama, müzisyenlerin hedef kitlelerini daha iyi anlamalarını sağlıyor.

Uygulamanın mobile uyarlanmasının altındaki en büyük neden müzisyenlerin mobil bir hayat sürmesi. Masaüstü versiyonuna sahip bir aracın erişimi sanatçılar için oldukça kısıtlı olduğu için, Spotify uygulamadan daha fazla verim alacağını düşünüyor.

Gerçek zamanlı veri

“Spotify for Artists” ile müzisyenler, parçalarını kimlerin, nerede ve nasıl dinlediklerini uygulamadan elde edecekleri gerçek zamanlı verilerle anlayabilecekler.

Öte yandan uygulama müzisyenlere kendi dinleyicilerinin cinsiyet, yaş gibi demografik bilgilerini de sağlayabilecek. Web versiyonunda olduğu gibi uygulamada sanatçılar kendileri hakkındaki bilgilerini ve kendi çalma listelerini oluşturabilecekler. Hayranları ile oldukça etkileşim içinde olabilecekleri uygulamada şimdilik yeni fotoğraflar yüklemek imkansız ancak ilerde mümkün olabilecek.

“Spotify for Artists” müşteri deneyimi yaratmada mikro anlara odaklanan mobil verinin bir kez daha ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Uygulamanın şimdilik iOS işletim sistemlerinde kullanılabileceğini de buradan paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.